28 November 2008

Gambar Lagi...



posing lagiii....dan lagiii dan lagiiii....hehehe....



ari ni bwk bekal kuih buah melaka....sedapppp...
buat ptg smlm...



ni karpet baru beli....letak kat bilik...
bangun pagi mesti nak pijak karpet tu jugak...
lembutttt....beli kat jln tar....
tawar2 dpt kurang RM70 ringgit...



oooo...ni sandle yg sy suka pakai...
beli dkt bintang walk masa nk balik raya puasa ri tu...
dlm2 byk sandle, yg ni jugak yg jd perhatian...
walaupun murah...tp selesa...
sekian....

Amik Award Dulu....



tqvm yer cutemiut78...hang bagi aku trofi beruk yerkkk....takperla, aku amik ajer la....

27 November 2008

Bayar Utang Tag

TAG FROM ARELEEZ :

1) antu ayam - aku ni nak kata suka sgt mkn ayam ker ternak ayam ker takder la sgt…kalau ader masakan ayam tu, tak pernah tolak la takat ni lagi…so, maknanya aku ni bukanlah seorang anti ayam…hahahaha….

2) makan vs masak - aku pun suka makan, masak tu nak kata hobi takder la jugak…tapi sejak dah berkahwin ni, dah jadi rutin dah jadi tanggungjawab utk menyediakan makanan utk suami aku…

3) siang ikan – oooo…siang ikan ni pulak jadi hobi aku dari kecik sebenarnya….sejak duk kg lagi aku dah diberi latihan (cewahhhh…latihan tu) tiap kali tok (nenek pompuan) balik dari pekan sehari, mesti aku terkam dulu bakul dia, bukan aku nak cari ape, aku nak cari ikan yg dia beli, lagi banyak ikan tu, lagi aku suka, pastu terus lah aku larikan plastik ikan tu bwk pegi singki utk disiang…huhuhu…pelik kan perangai aku…tapi skrg ni pelik lak aku, dah x berape sokeeee dah nyiang2 ikan ni…nape tah….kalau boleh beli je ikan tu, nak ikan tu dah siap siang, agaknyer sbb aku kejar masa kot sbb tu la nak cepat ajer…kan…

4) m'tido! – tido ni ikut mata laa, kalau dah ngantuk memang x leh tahan lerrr, nak2 pulak kalau mlm, kul 11 dah tersengguk-sengguk dpn tv, kdg2 dah x leh tahan, tinggal ler encik suami tgk tv sorg2…hahahaha, permaisuri nak beradu dulu….

5) sombong – ntah…aku rasa aku x sombong sbb dgn cleaner pun aku leh senyum kalau bertembung, dgn pak guard opis pun aku selalu senyum kalau diorg pandang aku dari luar keter…rasa puas jer bila bagi senyuman kat org lain….tapi aku cukup x suka dgn org2 yg sombong…

6) peluk orang/bantal – aku x kisah pun kalau x peluk ape2 time nak tido, janji tido aku tido ader bantal kat kepala…haa, maka lelap la aku sampai ke pagi…tapi kalau peluk bantal atau peluk suami pun, ok ajerrr…tetap gak aku lena tido…hahahaha….

7) memarah & dimarah – mane la ader manusia yg suka kena marah kan, aku cukup x suka bila kena marah, yerlaa…bila kena marah mula la kecik ati, mula la cam nak bergaduh…huhuhu….marah org pun x suka arrrr….

8) qualification vs career - aku lak study takat spm jerrr, pas sekolah belajar menaip…dan skrg jadi typist…oooo, memang lorong betul la aku ikut kan??? Hiksss…

9) moody - aku tak pandai nak moody2 ni…moody ni pun aku jer yg layan, org lain x perasan pun moody aku ni, x suka tunjuk arrr moody niii….

10) abah... – aku panggil ayah, tapi x penah panggil pun dan x penah tgk real muka ayah sbb ayah aku meninggal time aku dalam peyut mak aku….huhuhu…tgk pun gambar itam putih jerrr…al-fatihah utk arwah ayah aku…


----------------------------------------------------------------------------------

TAG FROM CUTEMIUT78 :

1.Name (full): Rizana Malik (takat ni penah jumpa 2/3 org jer org nama sama cam aku ni)
2.Sister(s): Cuma puteri satu jer adik beradik aku yg ada kat dunia ni, hehehehe…(ader sorg akak tapi meninggal masa kecik baru lahir).
3.Brother(s): takde sorg pun…skrg dah ade la sorg, abg syg…hikss..
4.Shoe size:saiz 4 atau 5 kecik gak.
5.Height: 152 cm jerr…
6.Where do you live: skrg duk umah suami kat sg. pnchala.
7.Have you ever been on a plane :tak pernah...
8.Swam in the ocean: dah lame x pegi pantai…last pi langkawi tp duk santai2 jer di pergigian pantai…hakss…
9.Fallen asleep at school:tak pernah rasanya…
10.Broken someone’s heart: takder rasanya..
11.Fell off your chair: tak penah gak…
Sat by the phone all night waiting for someone to call: dulu-dulu time bercinta, bukan mlm jer nunggu dia call, siang hari pun nunggu, kalau boleh bangun tido tu pun nak dengar sore dia…sbb tu tiap2 pagi tolong kejutkan dia bangun tido, dpt la dengar sore dia…hahahaha…
12.Saved e-mails:ada..
13.What is your room like: bilik sendiri….
14.What is the last thing you ate: mkn roti bun 2 buku….
15.Chicken pox:pernah..tapi aku dah lupa, masa tu aku kecik lagi…
16.Sore throat:tak pernah
17.Stitches:parut kudis masa kecik2 dulu ader kat kaki, asyik main tanah jer, senang kudis nak hinggap…huhuhu…..
18.Broken nose:tak pernah la..
19.Do you believe in love at first sight :percaya dgn tidak jer…
20.Who was/were the last person you danced with: hikss…tak pernah aku menari lg dlm hidup ni….
21.Last made you smile: dgn opismate, baru jap tadi gak…
22.Today did you talk to someone you like: lum lagi, sbb ader ke’moody’an skit org tu pg ni…hahaha…. Cuma sms ajer
23.Get sick: takat ni sihat alhamdulillah…harap2 sihat berterusan…
24.Miss someone: aรกh....who? suami…
25.Did you ever kissed anyone: dah mesti la suami sendiri…
26.Talk to an ex:emmm.. tak penah ader ex, ni cinta pertama…hiks…
27.Miss your ex: dah takder ex, nak rindu camane…..
28.Who do you really hate: aku x suka dgn org yg jenis amik kesempatan….ooo, pantang datuk nenek moyang aku….
29.Do you like your hand-writing: ooo…ni memang aku x suka, tulisan aku x penah ngan lawo…huhuhu…sib baik la keje pakai computer, kalau kena pakai tangan, ooowhhhh…x kuasa aku….
30.Are your toe nails painted:takde laa...
31.Whose bed other than yours would you rather sleep in:emm..takat ni dgn suami jer laa…
32.What color shirt are you wearing now:aku pakai baju kurung moden kaler ijau lumut, seperti dlm gambar kat entry sblum ni….
33.Are you a friendly person:emmm..org lain jer yg leh rasa aku ni camane…..
34.Do you have any pets: takdak pun…umah aku ade tikus, semut, lipas, cicak…hehehe…tapi aku x penah pelihara diorg tuuu…diorg jer x malu duk dlm umah tuu….
35.Do you sleep with the TV on:emmm.. kadang2...
36.What are you doing right now:tgh menjawab soklan tag ni..
37.Can you handle the truth: insyallah boleh..
38.Are you closer to your mother or father: dgn mak semua benda nak citer..
39.Do you eat healthy:makan jerrr…
40.Do you still have pictures of you & your ex:tadi dah jawab takder ex, so…memang x perlu jwb la soklan ni kan…
41.If you’re having a bad day, who are you most likely to go to: tgk perkara jugak…kdg2 dgn suami, kdg2 dgn mak, kalau ader kaitan dgn suami, citer la kat kengkwn chatting (yg boleh dipercayai sahaja, okekkk)…
42.Are you loud or quiet most of the time: same jer tiap masa, kdg2 time ade masalah pun boleh ceria…kdg2 kalau takder masalah pun boleh diam…hahahaha…pelik tul…
43.Are you confident: ntah laa…boleh gak kata confident, tapi kdg2 x jugak….
44.5 things I was doing 10 years ago.. :
~dah start keje
~hidup di kota besar kl
~bla bla
~bla bla
~takde idea arrr….
45.5 things I would do if I were a billionaire
~nak cari umah bayar cash...
~nak sedekah kat org2 miskin
~nak ajak mak ngan family pegi haji
~nak menyimpan utk hari tua…
~nak jamu2 mkn pada anak2 yatim..
46.5 places I’ve lived/living:
~Kuantan Phg (tempat kelahiran aku)
~Temerloh Phg (tempat aku membesar dari lahir sampai umur 20 thn)
~Ampang (tmpt aku menyewa waktu bujang dulu)
~Kg Sg. Penchala (tmpt aku tinggal setelah berkahwin hampir 1 thn)
~yang kelima nanti lum tau lagi, kat bangi insyallah…
5 people I tag : taknak tag sape2 laa….

** sape tag dia yg aku lum bayar, sila bitau key.....

Gambar Ajerr....



baju baruuuu ler aku ri ni...dtg pun paling awal pagi ni....huhuhu...siap tolong bukak lampu opis lagiiii....hahahaha....punyer la smgt dtg kojeeee....



bila dah smgt dtg kojeee....haruslah berposing-posing dulu kat meja aku nihhh....nampakkkkk...ceria dakkk???

25 November 2008

Santai2 Aje...



cenderamata pi kenduri kawin kat kg ari tu...
tgk laaa....suami aku siap letak kotak rokok dlmnya...
sabor ajerrrr laa...



rambutan bawak dari kg...
dah kecutttt...ari bwk dtg opis....
satu hari letak, tinggal plastik ajerr...



susu anelene utk suami aku...
silap beli...tgk tu, utk yg umur 51 thn ke atas...
mcm tua benor dah suami sy tuuu...hahahaha...
sib baik mak aku kata dia nak susu tu...
x payah la aku pi pulangkan balik kat pasaraya tu...
settle satu masalah...huhuhu...

24 November 2008

Manik...



tgk tuuu...sape yg menjahit??
hiksss...tu lah suami sy...angin ape dia masa tu...
smgt nak menjahit manik kat lengan baju isteri dia ni...
hahahaha....x penah2 pegang jarum...
tup2 sampai kat kg leh pulak tunjuk bakat terpendam...
dia jait belah kiri...aku jait belah kanan...
oooohhh....hasil jaitan sy sungguh memalukan...
senget benget jadinya...
hasil jaitan dia?? cukup memuaskan....
kreatif gak dia niii rupanya...
dia siap lukis garisan kat tmpt dia nak letak manik tu...
sbb tu la jaitan dia lurus dan kemas...
hahaha...ni la hasilnya....sila tgk...
ada sape2 nak tempah x dgn suami sy nk jait manik?? hiksss....



smlm jugak aku dah melaram dgn baju baru
dan manik2 baru tuuu...dimana?
di majlis kenduri kawin kat kg aku...

** sila abaikan cara suami sy duduk sambil menjait tuu yerr....
sungguh memalukan...hahahaha....

21 November 2008

Musim Kawin N Cuti Sekolah...



okler...tutup bab gambar kawin aku tuuu...
malu pulok rasanya duk lame2 tayang muka x cantik aku nihh...
kita bukak citer lain yer...
citer di hujung tahun tajuk dia...
uhuuuu...bila tiba ujung tahun...
bermula la musim org kenduri kawin...
la la tu jugak la...
terus flashback balik memori kawin aku dulu...
penuh dgn kenangan...penuh dgn pengalaman...
segalanya ujian tuhan...
bagi org2 belah pantai timur...
memang time2 cenggini time surprise bagi diorg...
suprise takutkan banjir...
huhhh...bagi budak2 memang seronok...
tapi bagi org dewasa seolah-olah itu satu bencana...
yerla...memang bencana alam pun kan...
ikutkan aku nasihat kan semua org yg nk kawin tu...
tolong la jgn buat time2 ujung tahun...
cariklah tarikh cuti sekolah bulan lain...
hahahaha...tapi kalau tuhan dah aturkan jodoh org tu bln 12...
tetap gak dia kawin bln 12 kan...
apepun aturkan la majlis anda pd tarikh yg x mengundang bencana...
bencana alam cam musim ujan, musim banjir cam skrg ni...
bukan susah pada keluarga pengantin ajer...
tetamu yg nak dtg pun payah kalau dah semua jln ditutup...

nak citer pasal kawin...haa...dah 4 kad kawin aku terima...
aku rasa empat2 pengantin tu aku x boleh pegi...
hahahaha....takperla, doakan mereka dari jauh ajer laa...
apepun slmt pengantin baru buat yg nak kawin tu...
yg belum nak kawin tu, cari2 lah calon anda sendiri...
hehehe....opsss...tu majalah rembatan aku kelmarin...
baca nyer lum lagi...x sompekkkk arrr...

yg satu lagi tu gambar balik keje smlm...
jem poyo poyo dkt jln parlimen nak nuju ke jln duta tuhh...
tension tension...nyet nyet nyet jer berjln...
sib baik ler jln tu bkn ari2 jem mcm itu...
kalau tak...tua dlm keter ler aku jwbnyer...
muehehehe.....

20 November 2008

Baru Terima Mlm Tadi...

sori yer kengkwn....
tunjuk muka pengantin dah basi...hiksss...
dah setahun baru tayang gambar...
kurus kan aku waktu ituuu...
hehehe....kurang 3/4 kilo gak laa....
ekceli cd gambar ni baru jer dpt mlm td...
yg dpt awal2 ari just album ajooorrrkk...
x dpt ler nak upload kat blog aku...
photographer aku tu sibuk memanjang...
keyla yerr...enjoy2 kan diri tgk gambar kat bwh ni...
jgnla kutuk-kutukssss yerrr...
pengantin x lawa...hehehehe....






























19 November 2008

Kismis....





time aku update blog...
benda ni dah licin...hahahaha...
ngadap sorg2 sambil wat keje...sodappp...
sape2 tau ape hasiat dia...maklumkan dakuuuu....

** oo ye...citer seput sedut tuu...
betul kata su, tgh2 duk buang ekor siput tu...
siput2 tu merayap naik tepi besen...
uweeekkkk...geli geleman pulak rasanya...
tgk natang2 tu idup...
smlm kirim kat puterisatu skit siput tu...
nak bagi mak aku rasa...
mlm td mak terus sms aku...
katanya smlm 1stime dia tgk n mkn siput tu...
huhuhu...haa, tgk laa, memang kami x penah mkn siput ni...
sbb tu la kelmarin tu percubaan pertama aku...
hahahaha....apepun mak kata bestttt...
manis mcm gulai udang jer rasanya....
n mkn mlm td, siput tu ader la skit lg saki baki...
suami aku lah yg jadi dbkl nyerr...hahahaha....
licin tinggal kuah jer semata....

18 November 2008

Firstime...







kalau u all nk tau...
ni 1stime aku masak masakan ini...
masak lemak siput sedut + keladi....
leh tahan gak rasanya....somi aku kata...OKKKKK...SEDAPPP...
haaa...maknanya memang sodappp la tuuu...

17 November 2008

Hujung Minggu Yang Santai...



ahad smlm x kemane-mane pun...
kegiatan menyantai n mengemas umah...
tgk ye puan2...akulah yg tukang vakum kapet tuuu...
hiksss...senang ajoorrkkk keje aku...
ooo...bilik air tu part somi aku lerrr....
dia tgh rajin tu jgn ditegur-tegur okekkk...
siap baring2 lagi dlm kolah tuuu...
mcm acara renang kupu2 xdak air...hikss...
pas vakum kapet dpn kapet blkg...
acara lekat cadar kat tilam pulak...
hohhh....segmen ni kena berdua...
kalo wat sorg2, alamat sesak napas ler haku...
tilam somi aku beli ari tu tebal @ berat...
x terdaye dek aku sorg ngangkatnyerrr....
so...tu la cadar yg baru dibasuh...
cadar lain seme antor dobi x berambik...
hahahaha....kedai dobi tu lombapppp....
sblum raya antor, smpai la ni x siap2 manjang...
satu gambar lagi tu pulak....gmbr halaman umah...
dah terang laa tu...kalo x umput sampai ke buku lali...
sabtu ptg ari tu jemaah yg biasa ratib kat umah tu wat keje...
wat keje mesin rumput selepas ujan...hahahaha...
ingatkan x jadi, rupanya leh gak mesin time tanah lecah2 gitu...
oklaa kan...lapang skit laman kitorg tuuu...
sejuk mato den nak mandang...
haa...satu citer lg...nmpk wira itam tu dak?
tu keter somi aku...dah 2 bulan x bergorak...
maklumla, pi keje naik motoroooo....hehehehe...bahasa pe tu?
2 minggu lepas dia nk idupkan enjin... tup2 bateri kong...
so...tersadai smpai la ni....
time diorg nak motong rumput kat situ...
kena la nolak keter tu ke dpn skit...hehhhh...
ni biras aku ler citer (somi akak ipar aku)...
mula dia tanyer aku, awie ader langgar kucing ker?
hohhhh...tercengang lerr aku....
dia kata ader bangkai kucing kat blkg keter tu...
huhuhu...tp mustahil ler laki aku langgar kucing tu...
sbb keter tu x penah bergerak....pk pk pk pk....
ooo...mgkin la kucing tu dh nak mati n dia cari pot kat situ...
katanya dah tinggal rangka...ooo...tragis sungguh kematiannya...
akhirnya biras aku tu pi tanam rangka kucing tu lerr...



ni menu mkn tghari kami smlm....
asam rebus ikan kembung + kcg bendi...
goreng ikan (x tau name...hehehe), ulam timun...
sambal ayam dan goreng lg ikan bawal...
(tp dh licin xdak dlm gmbr) sbb berebutkn bawal garing itewww...
simple ajoooo lunch kami berdua smlm....
gambar mngga muda cicah kicap tu dh tggl skit...
dh tinggal separuh somi aku tibai...
huhuhu....suka asam gak rupanya lelaki sorg ni yerr...
x nyangkaaaa sungguhhhh...

14 November 2008

Kesian Kat Dia...



INI CAHAYA....



DAN INI MATA....

bila dicantumkan jadilah cahayamata....
sebut cahayamata, semua org akan bayangkan baby...
baby yg comei2, baby yg tgh titon gitu...
cute jerrrr duk ader dlm bedung...
dulu time pertama kali aku tgk baby adik aku...
aku leh nitis airmata...
hepi sgt dpt anak sedara....
yerlaa....selama 32 tahun lum merasa jadi mak sedara...
mane x hepi nyerr...

kali ni aku nak tunggu pulak cahayamata sendiri...
tapi x taulah bila tuhan nak bagi zuriat buat kami...
ikutkan dah hampir setahun kami kawin...
23 disember bulan dpn cukuplah setahun...
sedar x sedar kejap ajer masa berlalu...
alhamdulillah setakat ni aku dpt rasa nikmat perkahwinan tu...

berckp pasal zuriat...
aku tahu, suami aku dah teringin nak dpt baby sendiri...
dah teringin nak kelek anak sendiri...
6 bulan pertama kawin dia diam ajer...
masuk 7 bulan dia dah start bagi hint skit2 pasal hal ni...
yg pertama 2 bulan lepas : bila kita nak ade anak ekk...
yg kedua 3 mlm lepas : bila lah nak ader baby dlm ni yerr...
(sambil usap perut aku yg x tau ader baby ke takder tu...hehehe)
yg ketiga mlm td :
kisahnya dia kena bisul skit kat tepi mata kiri...
aku ckp kat dia, sib baik bisul kat mata jerrr...
kalau bisul kat bontot...jenuh nak duduk...
dia jwb cenggini : nak dpt cahayamata kot...
sbb tu dia tumbuh kat mata abg dan bukan kat bontot...
hahaha...sabor jer la suami aku ni....

apepun dlm hati aku memang aku terlalu kesian kat dia...
dan kesian kat akuuuu...huhuhu....
tapi aku redha atas ketentuan tuhan...
ape yg Dia jadikan itulah yg terbaik utk kita...
dan perancanganNya adalah perancangan yg paling tepat...

Tag dari nizza-abira

tag dari nizza-abira....
ntah betul ke tidak maksud dia camni...
sbb tgk tag dari kak faina yg tag dia, tunjuk gambar blog...
bila tgk blog nizza-abira, cuma gambar wallpaper...
huhuhuhu...mane2 ajer la yerr...
janji tunjuk workstation memasing kan...

jeng...jeng...jeng....ni la dia workstation kat opis aku...
workstation kat umah ari tu dah penah tayang...
kat entry sblum2 ni...



ok arrr...aku x nak tag sape2 pun...
sbb byk tag org aku berutang lagi...
hahahaha....tolong la sape2 bayarkan utang tag aku...
bolehhh??

12 November 2008

Patung...

Hiksss...time rehat td saje round web wallpaper...
terjumpa ngan wallpaper yg ni...
bila tgk tingat muka syasya dlm sehati berdansa...
muka patung ni cam muka dia kan...
maka dgn ini aku nak tukar...
nak tukar gambar kat profile aku...
hehehe...kalau tgk betul2, dahi patung tu...
cam ader itam2...hehehe...
spisis omputih la tuuu...
ohooo...ari ni aku update blog sampai 2 kali...
punyer la x dok kojeeee...muehehe...

Meehon & Make up Aku...



mlm tadi masak meehun jerkkk...
tetiap mlm asyik hentam nasi ajooo...
kul 9 baru start masak...
tapi suami aku kata, termasin skit...huhuhu...
sblum ni buat meehun x isi udang kering...
mlm td ubah resepi skit...tu yg terlebih masin kot...
hahahaha...hentam ajer la abg oiii...
pagi ni aku ngan dia bwk bekal gi opis...
aku tgh update blog ni, member opis tgh serbu meehun aku...
mesti aku masuk pantry nanti dah tinggal bekas kot...
hahaha...takperla, mudah-mudahan murah rezeki aku...
sedekah org mkn ape yg kita masak, kan....
dari buang gitu jer, baiklah niat bersedekah...
tul dak....

** update : meehon aku memang dah licin dahhhhh...
hahaha, masuk2 pantry kul 10 td bekas tu
dah tertonggeng siap2 berbasuh...mmmmm....
mcm pirana lak diorg ni...






pepagi sblum gi keje...
memang tu jer la mende alah yg aku tempek kan
dimuka aku nihhh...
bedak pun pakai bedak serbuk ajooo...
sesekali kalau rajin, aku guna gak eyeshadow tu ha...
kalau malas mcm ari ni laa...x letak ape2 kat mata ni...
hiksss...janji berbedak, sudah....hahaha....

10 November 2008

Yeyyyy....Dapat Lagi....



cantikkk x? hiksss....ptg sabtu tu suami ajak pi ikea...saje2 ngabihkan masa, round2 jerrr, takat berangan jer masuk kat situ, umah baru pun tah kemaner lagi, hiksss, kelakor jerrrr...org punyer la ramai kat situ, aku pun kira 1stime masuk ikea tu, padahal pi tesco damansara tu selalu sgt, tapi nak ke ikea tu x berkesempatan lagi, so...sabtu tu lepas ler aku meround dlm ikea tuu...wauuu...bebrg dia leh tahan, last2 kuar x beli ape pun...heh heh heh...dari ikea terus masuk the curve, metrojaya ada wat sale handbag kat groundfloor...ape lagi, heret ler cik abe pegi jamu2 mata, tapi dia ni sporting gak, tunjuk2 yg tu cantik, tunjuk2 yg ni cantik...hiksss, bini dia ni ape lg, ngangguk2 la setuju lawo....kena pandai saiko sebenarnya...hehehe....last2, dpt sejibikkkkk beg tgn hak gambar kat atas tuuu...lawa dak? rege dia cam tag bwh ni...sblum diskaun mahal ler sgt, x kan aku beli nyer aihhh...hihihi....okla, pagi ni dah bergaya dgn hanbag baghuuuu....la la la la la.....

07 November 2008

Berisi...

gemuk la ko skrg....
eh...berisi la ko skrg...
ade ape2 ker...
nampak lain jer badan ko skrg...


antara komen2 kengkwn...
ramai jugak org kata aku dah berisi...
uiiii...ni bukan berisi ader budak dlm peyuttt tau...
berisi ni maksudnye badan dah naik...
tah...aku penah gak timbang...
tapi berat aku x nentu nentu...
jap 47 kg, jap 48 kg...jap lagi 50 kg...
pastu kang turun balik 48 kg...
huhuhu...pening palorrr...
tapi yg pasti, aku x penah berdiet pun...
selera mkn x penah sekat sekat...
korg pun maklum kan...
ari2 duk update entry mkn mkn...
camane nak kata diet tu ha...
pinggang kain pun ader separuhnya...
memang aku x leh cangkuk dah...
takat zip jerrr, jgn londeh...sudahhhh...
hahahaha...haru betul...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tapi aku rasa x mengapa laahhh...
berisi skit pun x ngape...
suami aku pun dah ckp kat aku...
dia lagi suka aku berisi skit nak banding sblum kawin...
seksi skit katanya...hiksss...
korang komen la skitttt ehhhh....