27 November 2008

Gambar Ajerr....



baju baruuuu ler aku ri ni...dtg pun paling awal pagi ni....huhuhu...siap tolong bukak lampu opis lagiiii....hahahaha....punyer la smgt dtg kojeeee....



bila dah smgt dtg kojeee....haruslah berposing-posing dulu kat meja aku nihhh....nampakkkkk...ceria dakkk???

18 comments:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

bj br erkkk

puterikurekure said...

amboi2...
comeynye.
tapi kalau dapat gambar dari hujung rambut sampai hujung kaki, lagi bagus!
:)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kain batek ek kak...hehehhe...hari ni gomen ari batik sedonia..hehehe....lawa akak ari nih....

ooo...tak suka minum susu ek...nak kena babap2 manje nih...hhehehhe

Nurmala said...

sementara org lom sampai lagi, baik posing² dulu kan kak??

^ez^ said...

posing jgn tak posing kak. :P

wahhhh...saya teruja tgk hubby akak jahitkan manik tuh.hebat..hebat.. :)

nk tempah kt die leh? hik hik hik hik.. :P

ArELeEz said...

wah3..! ceria2.. cam 'astro ceria'! hiks..
tu baju yg hubby akak tlg jahit manik tu, ek? chantek!

ArELeEz said...

ooppss..! lupe nak kasik tau! u've been tagged! he3..

cendawanintim said...

baju baru yang asben tolong jahitkan manik tu erk..cantik!!

RaFFLeSiA MeRaH said...

LOVELYZZ CORNERZZ --->>>

haá...pestime pakai kat opis...

-----------------------------------

PUTERIKUREKURE --->>>

nanti arrrr ader masa akak snap smpai ke hujung lantai yerrr...hikss...

-----------------------------------

YANIE PUTRAJAYA --->>>

ekceli bukannya batik sutera tuhh, corak jer cam kain batik, tapi boleh ajerrrr laaa...alaa, kat sini ikut dan ingat jerrr nak pakai batik ri khamis, kalau tak hingat...x de tindakan mende pun....

----------------------------------

NURMALA --->>>

haá...kalau org dah ramai dtg, segan nak memosing cam gini, mcm pelik jerrrr kan....

----------------------------------

EZ --->>>

teruja ekkk?? alaa...tu pun pestime dia pegang jarum agaknyer, tu pun sbb duk kg dah x der mende nak dibuat...kalau kat kl ni, takder makna dia nak wat keje gitu aihhh....

-----------------------------------

ARELEEZ --->>>

hiksss....kena tag lagi yerrr, aduhhhhh...byk sgt dah utang tag ni ha...nanti arrr, kena spent masa 1 hari nak jwb tag2 ni sume...emmmm....ni la baju yg ader manik2 tuuu....

-----------------------------------

CENDAWANINTIM --->>>

haá...baju yg ari tu laaa, saje2 nak melaram....

-----------------------------------

ei_da.. said...

huhu posing kat opis yerrr... org lain malas nak g koje.. akak lak semanagt tul nak g koje.. heheh

antalya said...

cantik baju baru akak tu..wahh rajin kaler2 atas mata tu ye..ijauu je

RaFFLeSiA MeRaH said...

EIDA --->>>

sbb pakai baju baru jer yg smgt nyer tu ida...kalau baju lame, kul 8 tepat baru sampai...hahahaha...

----------------------------------

ANTALYA --->>>

baju ijooo makanya eyeshadow pun ijauuuu la jugak...hahaha, tgh smgt ler nihhh, kalau tak, takder nyerrr nak lukis2 mata....

---------------------------------

Mak Su said...

wah..... ni mesti manik2 tu jahit sendiri? ek...?

RaFFLeSiA MeRaH said...

MAK SU --->>>

yer yer...memang jahit sendiri la tuu, alaa, baru nak mencuba jer tu maksu....tu pun mak sedara yg ajar time balik kg ari tuu...kalau x, mane dpt nyer idea cam gitu...hikss...

-----------------------------------

DYLA said...

oh kak, eksen la tu tunjuk baru baru....

tantek... tantek....

kak, muka makin berseri la kak... ada rahsia ker?

jemari-sepi said...

EHEMMM...TUMPANG LALU...SALAM PERKENALAN....
sama lah,jemari pun kalu datang awal kat opis mmg sker hamik2 gambo sendiri..almaklumlah bila dah start keja mmg tak tgk jam dah..buat2 sibuk org kata kan..soooo,dah tak peduli dah apa org nak kata..janji org selesa...betul tak...???

lindosh said...

ceriaaa je dia

RaFFLeSiA MeRaH said...

DYLA --->>>

sesekali nak bergaya, ape salahnyer, hiksss...ade seri ker?? huhuhu....rahsianya?? senyum jer time nak amik gambar....hahaha...

----------------------------------

JEMARI-SEPI --->>>

salam kenal jugak...tq sudi masuk blog sy...haá betul tu, time pepagi tu pun sbb make up pun ader lagi, kalau dah masuk tghari, muka pun dah naik berminyak...hahaha, nak amik gambar pun dah x lawa...

-----------------------------------

LINDOSH --->>>

ceria ekk?? memang x suka pun kalau amik gambar muka nangis2, x lawo...burukkkkk...hahahaha....

-----------------------------------