28 November 2008

Gambar Lagi...



posing lagiii....dan lagiii dan lagiiii....hehehe....



ari ni bwk bekal kuih buah melaka....sedapppp...
buat ptg smlm...



ni karpet baru beli....letak kat bilik...
bangun pagi mesti nak pijak karpet tu jugak...
lembutttt....beli kat jln tar....
tawar2 dpt kurang RM70 ringgit...



oooo...ni sandle yg sy suka pakai...
beli dkt bintang walk masa nk balik raya puasa ri tu...
dlm2 byk sandle, yg ni jugak yg jd perhatian...
walaupun murah...tp selesa...
sekian....

16 comments:

Nurmala said...

wah wah wah ahhkak...
hujung2 bulan ni serba baru ek..hehe

Nurmala said...

thanks akak..hehe~~~ kita punya bulan 3 thn depan..Insyaallah..
Nnt datang ye kak. akak kat KL ek??

antalya said...

kak nk buah melaka tu sket..sedap nya

YanDarwisy said...

Amboi akak ni, berseri2... ke main lagi buat kuih. Karpet baru, sandal baru... Janji hati senang kan?

^ez^ said...

kuih tuh nampak sdap la.nak cketttt!! :P

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

lamo dh x wat buah melaka tuhhh

HappyIrfa said...

salam kak..
lama x masuk..tp hari ni sempat kover sumer en3 yg lama2..pasal anak tu nak komen sikit..sabarlah kak.sy baru tumpang gembira utk kakak opis ni,dah 8 tahun kawin.
tp xde anak.mcm2 cara dia cuba.tp last week dia dapat berita yg dia peknen..menangis gembira depan doktor.dia kata ilang malu sbb gembira dan x sangka..so akak masih awal lagi utk berasa sedih.

RaFFLeSiA MeRaH said...

NURMALA -->>>

hehehe...mane la barunya, sandle tu kan dah lame...masa nak raya ri tu kan ke dah dkt 3 bulan, ooo, kenduri bulan 3 thn dpn yer, insyallah kalau ade rezeki...haá, duk kl...

-----------------------------------

ANTALYA -->>>

nak kena dtg sg. penchala...

-----------------------------------

YANDARWISY -->>>

hehehe....tang mane la berserinya tuhhh...hiksss...sesekali dpt brg baru....tu yg sakan tu...

-----------------------------------

EZ -->>>

memang sedap pun....hahaha, isi bakul angkat ler sendiri...

-----------------------------------

LOVELYZZ -->>>

ko asyik wat buah negeri 9 ajooo, tu yg lame x wat buah melaka...hikss....

-----------------------------------

HAPPYIRFA -->>>

terima kasih atas nasihat2 tu, insyallah, semua ni kena redha kan.....

----------------------------------

Fadh said...

wah wah wah melaram sakan nampak

kasihlatifah78 said...

huiii...sedapnya buah melaka tuh... terliur plak aku...

RaFFLeSiA MeRaH said...

FADH -->>>

sesekali sy nak melaram...bukan selalu pun...huhuhu...

-----------------------------------

KASIHLATIFAH78 -->>>

hehehe...harus ko kena buat tuuu....

-----------------------------------

antalya said...

akak still pakai natasya ke? nampak muka akak makin cerah la hehehe

CuTeMiUt78 said...

wah..bestnya.. carpet tu.. reganya 70.. eh.. ok sgt tu.. mesti sedap je bila pijak kan..

CuTeMiUt78 said...

eh.. aku rasa la kan.. ko nampak cam dah chubby skit.. laaarriiikk... jgn mara aarr

RaFFLeSiA MeRaH said...

antalya -->>>

dah x pakai dah natasha tu, skrg pakai clean & clear, laki bini pakai pencuci muka tuuu...tu teknik gambar jer cerahkan muka, hehehe...

---------------------------------

cutemiut78 -->>>

70 tu kurang...kalau tak kurang rege dia RM220, so dah tawar menawar, jadilah RM150, hehe, silap paham la tuuu....tak marah pun ko kata aku chubby...hehehe...memang dh ketat segala baju aku skrg ni....

---------------------------------

[yAN!e][pUTraJAya] said...

comel nyer kanda ku..

hehehe

buah melaka...cedap nyeeeeeeeeee

karpet baru? meh 1 helai

nak letak dalam bilik yanie

hehhehe