10 November 2008

Yeyyyy....Dapat Lagi....



cantikkk x? hiksss....ptg sabtu tu suami ajak pi ikea...saje2 ngabihkan masa, round2 jerrr, takat berangan jer masuk kat situ, umah baru pun tah kemaner lagi, hiksss, kelakor jerrrr...org punyer la ramai kat situ, aku pun kira 1stime masuk ikea tu, padahal pi tesco damansara tu selalu sgt, tapi nak ke ikea tu x berkesempatan lagi, so...sabtu tu lepas ler aku meround dlm ikea tuu...wauuu...bebrg dia leh tahan, last2 kuar x beli ape pun...heh heh heh...dari ikea terus masuk the curve, metrojaya ada wat sale handbag kat groundfloor...ape lagi, heret ler cik abe pegi jamu2 mata, tapi dia ni sporting gak, tunjuk2 yg tu cantik, tunjuk2 yg ni cantik...hiksss, bini dia ni ape lg, ngangguk2 la setuju lawo....kena pandai saiko sebenarnya...hehehe....last2, dpt sejibikkkkk beg tgn hak gambar kat atas tuuu...lawa dak? rege dia cam tag bwh ni...sblum diskaun mahal ler sgt, x kan aku beli nyer aihhh...hihihi....okla, pagi ni dah bergaya dgn hanbag baghuuuu....la la la la la.....

29 comments:

antalya said...

wahhh cantiknya henbeg baru dia ye

RaFFLeSiA MeRaH said...

antalya --> thanksssssss.....

Ayu said...

nanti ko adiahkan kat aku plak sebijik tau hehehehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

ayu --> hiksss....insyallah kalau rezeki aku terlebih....

CuTeMiUt78 said...

wah.. skkkeenya dpt beg baru erk.. siap ada diskaun lagi ya..untung ko

ILA said...

wah2!!beg tu mcm ala2 executive punya lorrrr:D
smakin hari smakin syang...bravo lahh!!

RaFFLeSiA MeRaH said...

cutemiut78 --> untung sabut timbul lerrrr.....untung batu, tenggelam lerrr aku...hiksss....

RaFFLeSiA MeRaH said...

ila --> smlm baru lagi aku ckp kat hubby aku...beg ni ala2 executive, x sangka same lak pikiran kita kan....

Masy said...

sy pegi kat sana gak akak aritu tp x masuk lak the curve, jln2 kat luar je huhuuhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

untunggg lerrr

RaFFLeSiA MeRaH said...

masy --> aiyaaakkk, ye kerrrr, kalo x leh temu temu kan...emmm...

lovelyzz cornerzz --> alhamdulillah, hari untung....

cikdinz said...

sempat gak sambar henbek ye...

RaFFLeSiA MeRaH said...

mau x sempat...hehehe...kalau x sempat, tu bukan pompuan namenye...

zino said...

pandai kecek dapat la hehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

zino : haáh, memang yer pun...

DYLA said...

ganasnya harga sale... baper byk dah collection handbeg akak ni?

RaFFLeSiA MeRaH said...

dyla : hikssss...jauh beza kan, kan? alaa...takder mane byk pun collection nyer dyla...kalau kira yg akak betul2 pakai sampai la ni, ade lah 3 ketul...yg lain tu kira tamat tempoh ajer laa....

kasutsaiz4 said...

uikssss... kasihnya sang suami.. wakakkaka..!! lawo sihhhhh...

RaFFLeSiA MeRaH said...

kasutsaiz4 : tq tq ko sudi jengah blog aku yg x seberapa nih, jenuh nak menjejak ko balik yerrr...sib baik cikgu bitau aku ko nyer blog...apepun macih masih sudi berkwn ngan aku....

[S]itie [B]Um [B]Um said...

pergh!! berbaloi dpt diskaun cenggitu!!

RaFFLeSiA MeRaH said...

siti bum bum : itulaaa, x nyesal pun beli ari tu...tapi memang la x nyesal kan, bukan kuar duit kita...hakssss....

YanDarwisy said...

Cantekklah akak.....yan baru je sambar handbag. Ala, murah2 jer. Nanti mesti laki den bulatkan mata.

RaFFLeSiA MeRaH said...

yandarwisy : hahaha...kalau dia bulatkan mata dia, yan kecikkan jer mata yan tuuu....

aNIe said...

RF...memang cantik gambar tu...harga lagiiii cantikkk...

Kalau akak lah...pasti sambar jugak...

RaFFLeSiA MeRaH said...

kak lady : cantik yerrrr...hehehe, takut akak tgk betul2 x lawa pulak, hehehe...sementara boleh sambar, sy sambar jer kak....x tunggu ape lagi dah...hahaha...

PakciQue said...

Wah...Cantiknye enbeg tue...just like her taste..

********
Anda telah di-TAG..Sila jalankan kewajipan anda. Jadilah mangsa TAG yang bertanggungjawab..

eida.. said...

uiii bestnyerr dpt handbag baru....... best tu shopping.... nak shopping gak la.. hihih

PakciQue said...

Ohw..cuba tengok kat blog lagi satu...

kedaimagik.blogspot.com

TQ

haJa*darLingZ said...

wow...chantek la henbag tu...