12 November 2008

Patung...

Hiksss...time rehat td saje round web wallpaper...
terjumpa ngan wallpaper yg ni...
bila tgk tingat muka syasya dlm sehati berdansa...
muka patung ni cam muka dia kan...
maka dgn ini aku nak tukar...
nak tukar gambar kat profile aku...
hehehe...kalau tgk betul2, dahi patung tu...
cam ader itam2...hehehe...
spisis omputih la tuuu...
ohooo...ari ni aku update blog sampai 2 kali...
punyer la x dok kojeeee...muehehe...

20 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh..oh... betul patung ke tu..

RaFFLeSiA MeRaH said...

cutemiut78 ---->

ntah...aku pun x tau patung ke org....

MasNurin said...

aku rasa orang tu..memang ada iras sasya.

RaFFLeSiA MeRaH said...

masnurin ---->

haaa...betul kan??

antalya said...

a'ah la sbijik muka shasha tu..ohoo akak layan jugak sehati berdansa tu yer

RaFFLeSiA MeRaH said...

antalya ---->

ha, kan...tgk gak, tahun lepas lum berpeluang tgk astro...lagipun semua org kata kali ni lagi best dari tahun lepas, tu yg teruja nak tgk tuuu....

Ayu said...

sama ler weii tapi muka syasya mmg mcm muka anak patung pon :)

ILA said...

Uiii...entah nape aku tak baper gemor lerr...nak mlihat wajah ghuper mcm tu..
kalau terserempak kat shopping complex tentu aku dah terkejutt..
darah gemuruh kut nyeee..huhukk

RaFFLeSiA MeRaH said...

ayu ---->

ha'ah, tu ler pasal kan...

ila ---->

hahaha...darah gemuruh lak ko yerr....takper laa, dah jemu nanti aku tukor la pulak gambar lain, kan sblum ni aku memang suka nukor2 gambor profile aku...

DYLA said...

ha ah, cute lak gmbr patung tu....

kalau tgk dlm gelap, lg cute agaknya.... ayok akak.....takotttt

RaFFLeSiA MeRaH said...

dyla ---->

seram ekkk? hehehe...tgk la lame2 skit dyla, ne tau, adik inas nanti kuar2 cam patung pulak...hahaha...

Masy said...

mcm org je ehehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

masy ---->

org yg menyerupai patunggg...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasanya cam orang lah

RaFFLeSiA MeRaH said...

crazy beautiful88 ---->

hiksss....ye la kotttt....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ingatkan ko beli ank ptung td..hehehe

achik said...

tgk shasha hari tu sejibik cam patung..

RaFFLeSiA MeRaH said...

lovelyzz ---->

hiksss....aku x gemor arrr beli2 anak patung nihhhh...baik aku beli mkn lagi kyg peyuttt aku...hahaha....

achik ---->

memang muka dia patern patung, berlakon lak jadi patung, memang real betul laaa....

nizza-abira said...

cantik wallpaper tu

**sila jwb tag ye...

RaFFLeSiA MeRaH said...

nizza-abira ---->

hahahaha...sib baik tag nyer senang nak jwb...takyah taip ajooor...takat snap gambar jer, no hal...