12 November 2008

Meehon & Make up Aku...



mlm tadi masak meehun jerkkk...
tetiap mlm asyik hentam nasi ajooo...
kul 9 baru start masak...
tapi suami aku kata, termasin skit...huhuhu...
sblum ni buat meehun x isi udang kering...
mlm td ubah resepi skit...tu yg terlebih masin kot...
hahahaha...hentam ajer la abg oiii...
pagi ni aku ngan dia bwk bekal gi opis...
aku tgh update blog ni, member opis tgh serbu meehun aku...
mesti aku masuk pantry nanti dah tinggal bekas kot...
hahaha...takperla, mudah-mudahan murah rezeki aku...
sedekah org mkn ape yg kita masak, kan....
dari buang gitu jer, baiklah niat bersedekah...
tul dak....

** update : meehon aku memang dah licin dahhhhh...
hahaha, masuk2 pantry kul 10 td bekas tu
dah tertonggeng siap2 berbasuh...mmmmm....
mcm pirana lak diorg ni...






pepagi sblum gi keje...
memang tu jer la mende alah yg aku tempek kan
dimuka aku nihhh...
bedak pun pakai bedak serbuk ajooo...
sesekali kalau rajin, aku guna gak eyeshadow tu ha...
kalau malas mcm ari ni laa...x letak ape2 kat mata ni...
hiksss...janji berbedak, sudah....hahaha....

11 comments:

ayumkay said...

nak ler skit meehun tuuu.. lapar ni tak bekpes lagiii. dik meh ler duk kat ofis akak ni bleh akak bekeps free selalu..hehehe.

haJa*darLingZ said...

yelah kan..klau ari2 nasik boring gak ye x...aroslah cr pemakan lain

RaFFLeSiA MeRaH said...

ayumkay -->

hehehe, akak la mari duk kat opis sy...baru lah betul kan...

haja darlingz --> itulaa, nasi pun leh jemu kan...padahal tu la makanan asasi kita...hehehe, sib baik byk menu pilihan lain kan...

aNIe said...

Rafflesia...akak suka goreng meehoon...lada hitam...sedap...atau pun goreng meehoon...letak sikit taucu...sedap

RaFFLeSiA MeRaH said...

KAK LADY --->

oooo ye ke kak...nanti sy nak cuba la pulak....tq bagi resepi baru kat sy....

Anonymous said...

mamafif>>>
mkn free sapo x nk kan....hehehee...rezekii...aku pun nk..klao ko anta sini..hehehe..
>>rjin gak ko pkai eyesahadow p kje erkk...daku kemalasann...hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

MAMAFIF -->

huhuhu...time aku rajin aku pakai lerrr, tgk mood gak aku nihhh nak melawa lawa gini...

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. jadi ko tak makan ler mee hoon ko tu ya.. takpe ler ko kan baik hati.. ko cam aku ler.. g keja bukannya nak bermake up2.. asalkan berbedak je dah ler.. pastu calit lipstik skit.. tak kose nak bermake up lebih2..

RaFFLeSiA MeRaH said...

CUTEMIUT78 --->

emmm...aku lagi ler, lipstik pun dah jarang pakai...hahaha....pakai pun pengilat bibir jerrr...

Purpleheart said...

Oo, ni la dia rahsia kecantikan rm rupenye.. hehehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

sue purple ---->

alahai...tang mane la cantiknya tu sue....kuku sy ni boleh la tahan lawo nyerrr...heheheh....