20 November 2008

Baru Terima Mlm Tadi...

sori yer kengkwn....
tunjuk muka pengantin dah basi...hiksss...
dah setahun baru tayang gambar...
kurus kan aku waktu ituuu...
hehehe....kurang 3/4 kilo gak laa....
ekceli cd gambar ni baru jer dpt mlm td...
yg dpt awal2 ari just album ajooorrrkk...
x dpt ler nak upload kat blog aku...
photographer aku tu sibuk memanjang...
keyla yerr...enjoy2 kan diri tgk gambar kat bwh ni...
jgnla kutuk-kutukssss yerrr...
pengantin x lawa...hehehehe....






























21 comments:

su said...

wahhhhhhhhh!!!berseri2 akak jadi pengantin!

su da 7thn kawen...xleh kire byk kilo yg naik dah neh! huhuhu!

su said...

tu yg tutup muke malu neh! hehe!

RaFFLeSiA MeRaH said...

SU --->>>

time itu jer berseri pun, make up dah tanggal, same jer la cam skrg ni ha...huhuhu...nampak gaya akak dah 7 tahun kawin nanti pun berkilo kilo gak kot naiknyer...yerlaa...baru setahun dah 3 kilo...hahahaha....

----------------------------------

puterikurekure said...

alalala...
biarpon setahun
macam baru smalam je

RaFFLeSiA MeRaH said...

PUTERIKURE2 --->>>

tu arrrr...rasa baru minggu lepas jer pakai baju ijau tuuu...huhuhu....

----------------------------------

lavender said...

phewittttttt....

ija said...

cantiklah akak..baju pengantin pun lebih kurang sama kaler ngn saya gak..takdela ketara akak naik sangat..tapi mmg pompuan cepat naik ek bila pas kawin..saya naik 10 kilo kak..hambik kat aku!

Nurmala said...

heeeeeee.
tgk pic kahwin lagi..
rasa cam nak kahwin pulak..huhu~~

CuTeMiUt78 said...

walaupun dah setahun.. tapi seri pengantin masih ada lagi tau.. tak jauh beza sgt ler.. ko masa kawin ngan sekarang ni... maintain je aku tgk..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

no lbat sgt diterima nikahnyer...ekekeke

^ez^ said...

wahhh...cantiknye akak berposing pusing sana pusing sini. hehehee.. nice pics anyway. :)

YanDarwisy said...

Tak kurang hebat dgn kembarnya...adoi mak, sweet2 gitu. gambar2 nya menarik.

achik said...

dah setahun ke? cepat sungguh masa berlalu kan..

Masy said...

time cik abg tgh menyuap pon dia snap ye hehehe tp lawa laa ni kak, suke tgk kaler ijo tu hehe

antalya said...

eheh sy dh tgk gambo2 tu kat album akak yg cantik tu :-D

RaFFLeSiA MeRaH said...

lavender --->>>

hohohoo....amy search ker ni?

---------------------------------

ija --->>>

10 kilo x per lagi, kalau 20 kilo?? huhuhu...same kaler ekk tema kawin kita....

---------------------------------

Nurmala --->>>

dah memang awk tu nak nuju kawin punnnn....tunggu ajer lerrrr saat dan ketikanya nanti....

---------------------------------

CuTeMiUt78 --->>>

hikssss...tang mane serinya tu yerr? leh bitau aku part mane?? hahahaha....

---------------------------------

~LoVeLyZz CoRnErZz~ --->>>

hikkssss....no komen....

---------------------------------

^ez^ --->>>

thanks...slm kenal...

---------------------------------

YanDarwisy --->>>

ooo...kembar akak pun duk tepek gambar kawin kat blog dia ekk?? hehehehe....dia lagi pandai bergaya nak banding akak ni...heheheh...

---------------------------------

achik --->>>

pejam celik ajer masa dah berlalu....nak2 skrg ni cepat betul la akak rasa....

---------------------------------

Masy --->>>

photographer tu kwn suami akak, so memang dia saje nak ngena kan kitorg jer tuhhh...

-----------------------------------

antalya --->>>

tgk kat album lain, kat screen komputer lain...hahahaha...

-----------------------------------

DYLA said...

fuyoooo kak,
suka gmbr yg tutup muka pakai selendang tu.. ala2 hindustan tu..

kak kurus sgt la masa tu, rase sekrg ni lg elok.

RaFFLeSiA MeRaH said...

DYLA --->>>

ooo...gambar tu ekk, style pengantin bergambar masa tu...skrg x tau la style camane pulak...akak pun suka gak body skrg ni, x kurus sgt...tapi perut ni cam boroi skit, tu jer yg x kenannya...boroi ader isi okla jugak...hahaha....

--------------------------------

Ninie said...

romantiknya....cantik u on ur wedding day...seri pengantin hihih

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cantiklah, berseri-seri muka, baju pengantin pun cantik, pandai awak berdua posing. cam-cam gaya ader

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish...
lawan nyer kak....

ni yg bersemangat yanie nak kawin nih

hahhahaha