06 January 2011

SYUKUR

lagi sekali sy rasa cukup2 bersyukur atas pemberian tuhan pd sy...
hehehe....bukannya sy mengandung laahhh....
insyallah, kalau tuhan beri rezeki tu pd sy...sy akan maklumkan kat blog sy ni...
korg2 mesti tau jugak nanti...
buat masa ni masih lagi belum ade rezeki...peod sy pun dah ting tong balik,
huhuhu...bulan 12 langsung x peod...agaknye tension skit kot...
mcm2 benda sy duk pikir...sbb tu la peod tonggang terbalik semula...
apepun saat bila pun tuhan nak bagi pd sy rezeki zuriat, sy x kisah...
sbb sy yakin dan pasti, tuhan dah pun aturkan yg btl2 terbaik utk sy...
pasal syukur td tu bukan sbb aper...
sebenarnya last payment green villa sy dah settle....
insyallah, besok sy akan bercuti nak pegi amik kunci rumah sy...
mestilah teruja, sbb besok kaki sy nak melangkah ke rumah sy sendiri...
mcm nak terima kereta sy dulu pun mcm tu jugak
teruja sgt2....ni kan pulak rumah, lagi laaa....
x sabar nak tunggu besokkkkk.....dan dlm kepala ni kan...
mcm2 benda yg berlegar2 camane nak hias rumah sendiri...
hehehehe....x sangka x lame lg sy dah boleh duduk rumah sendiri....

11 comments:

PuteriKureKure said...

alhamdulillah! yeayyyy!!!!!!!!

bestnya dapat dok umah baru. mesti dup dap kan kak? hehe.

RaFFLeSiA MeRaH said...

PUTERIKURE2 ~~ DUP DAP NYER TU MCM NAK TERIMA BABY BARU PULAK...HEHEHE....

PUANSTOBERI said...

harus la bes kan? akhirnya ada gak umah sendiri. bes.. bes...

AIN NAZRI said...

wah tahniah ye kak.. best nyer dah dapat rumah baru.. nnt jemputlah house warming... hehehe

@e_da said...

syoknyaa.... mesti tak sabau nak deco kan kak..

Faizaharis2 said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhh3.... ALhamdullilah.. best taww masuk umah baruu.... musti tak sabar nak deco2 kan

Anonymous said...

sori ye nak tanye
macam mana tau last payment dah release?dlm laman web ke? coz sy punye payment kat laman web x release lg

PuaN su SU said...

alhamdulillah kak....moga rumah akak menjadi rumah ku syurgaku....amin

Purpleheart said...

alhamdulillah..seronok dengar..

RaFFLeSiA MeRaH said...

anonymous ~ beli green villa apartment jugak ker? just call pemaju berckp dgn wani @ alvin...hari tu wani yg call sy kata bayaran dah settle...

ArELeEz said...

pasnie, buleh la google2 konsep hiasan umah lak. he3..