20 December 2010

AQILAH NAJLA DAH DPT ADIK LELAKI

alhamdulillah, puterisatu dah slmt bersalin ptg sabtu baru ni
kali ni dpt baby boy pulak...(3.0 kg)
bersalin secara operation jugak,
same dgn kakak qilah dia dulu keluar ikut tingkap...
apepun x kisah la kan, janji semuanya selamat...
dan bertambah la sorg lagi ahli keluarga kami...
tunggu sepupu aqilah pulak keluar pasni...
bila yer...tungguuuuuuu....insyallah kalau ade rezeki...

9 comments:

NoR SuHada said...

tahniah,,,seronok aqilah main2 ngan baby boy pas nie

@yue said...

Insya'Allah...doa tuk ko kak..aamiiinn...

PuteriKureKure said...

alhamdulillah~

tahniah kak dah tambah sorang lagi anak buah. sampaikan salam tahniah saya pada kak puterisatu ye.

tak sabar nak tengok prince charming tu. nanti akak tepek gambar leh ek?

shiemz said...

Tahniah kak kembo dpt anak buah baru... InsyaAllah pasni berganti2 plak yek.. heheh:D

RaFFLeSiA MeRaH said...

nor suhada ~ kecik2 x leh nak main lagi, silap2 baby tu jadi anak patung dia pulak...huhuhu...tunggu besar dulu...

@yue ~ terima kasih atas doa tu...

puterikurekure ~ insyallah akan ditayangkan di blog x lame lagi...

RaFFLeSiA MeRaH said...

shiemz ~ insyallah, harap2 button hang tu pas kat aku lak pasni....jgn hang pas kat owang len sudah...

@e_da said...

kak RM kim salam tahniah kat akak puteri 1 ek.. lepas ni giliran akak pulak sy doakan. aminnn

kak Erna said...

Salam RM..tahniah buat puteri satu dan kakak qilah..dah ada kawan...

kasihlatifah78 said...

tahniah... moga2 lepas ni giliran cik ngah aqilah pulak.. amin...