17 December 2010

CF DAH LULUS ALHAMDULILLAH

sori...sy nak citer pasal umah sy lagi, huhuhu...
jgn boring yer...citernye gini...
smlm sy dah call pemaju, rupa2 nyer CF dah lulus...
skrg ni tunggu last payment kpd pemaju...
sy pun ape lagi, terus call member di perumahan
mintak check kan status sebenar...
alhamdulillah,
surat dari pemaju ke perumahan dorg dah terima,
so, proses pembayaran utk last payment
mgkin amik masa dlm 2 minggu gitu laa
so, dlm 2 minggu lg insyallah sy dah boleh amik kunci...
(ni kata cina pemaju tu laa....)
mgkin dlm bulan januari thn dpn la pindah pun...
skrg tgh pk2 nak cari org buat gril
dan on kan semua brg2 umh yg sy dah booking ari tu
huhuhu...pasni duit sy mcm air terjun la nampaknya
tp x per la, demi rumah sendiri kan...


7 comments:

Ardzry said...
This comment has been removed by the author.
su su said...

alhamdulillah

RaFFLeSiA MeRaH said...

ardzry ~ kalau proses bayaran ke pemaju selesai dlm 2 minggu tu, dah boleh call mr. alvin utk collect kunci rumah....

su su ~ syukur sgt2...

Ardzry said...
This comment has been removed by the author.
antalya said...

amik kunci tu ada ptong2 riben tak kak? hihihihi

RaFFLeSiA MeRaH said...

antalya ~ huhuhu...kelakor lak soklan tuuu....rasa2nya x yah ler sampai potong2 riben lak, akan ni bukannya terkenal maner, hehehe....

nadia said...

kak..saye nak tanye psal kitchen queen,x sedar post tu cm da lame je..nk tnye produk tu ok x? since saye da trkena gak..saye btol2 need ur opinion regarding diz matter..ley x email saye? de bnde nak tanye..hopes sgt akak tlg ek..
nadia..(nadya_mon87@yahoo.com)