01 November 2010

GAMBAR UMAH SAYA LAGI...JGN JEMU TGK YER...










































gambar dlm umah sy lagi...hehehe...ni bukan sy yg masuk dlm umah ni
bakal jiran sy (hafeez) pegi tgk sabtu baru ni...
ni bukan umah dia...tp mane umah yg x berkunci dia main masuk jerr....
byk umah yg dikunci....lift pun belum beroperasi lg...
katanya agak sempit jugak lah dlm master bedroom
mgkin sbb bilik air ade dlm bilik tu jugak...
x kisahlah pada sy...yg penting tu umah sy, hehehe...
mgkin rezeki sy takat rumah mcm tu ajer la kan....
(ayat nk sedapkan hati sendiri)...
mgkin kalau anak 10 org sempitlah umah mcm tu
ni sorg pun belum tau kuarnya bila...huhuhu...

8 comments:

Purpleheart said...

cantik umah rm..tk kisah la kecik ke besar, yg penting umah sendiri kan..kalo pandai atur umah kecik pun jadi luas..silap aribulan umah besar pun jadi sempit kalau tak pandai susun..

PUANSTOBERI said...

Salam,
jengah sini melihat rakan se naseb. huhu..
by d way..salam berkenalan. hope kita leh tukar2 info berkaitan dlm mencapai impian kita menjadi seorg ibu. :))

mama wanie said...

bestnyer dah ada umah sendiri..
mama ni ntah bile lah..

akak....saya nyer url blog dah tukar...harap akak boleh betulkan yang lama yer...

www.mamawanie79.blogspot.com

yang lama dulu akak letak mama lieya
tq

elly said...

Nanti jangan lupa jemput aku datang umah....

antalya said...

cantik.suka tgk

shiemz said...

x kesah la umah kecik ke besar ke.. janji ade tempat kita berteduh kak... Bagik saye x penting dah... umah skrg susah nak dpt kak.. susah nak dpt yg murah... ape yg kita mampu kita beli la... InsyaAllahh kak..pasni masuk umah baru, pasti ade org baru... teruskan berusaha...

ArELeEz said...

alaa.. umah kecik ke.. besor ke.. xde hal la. janji umah sendirik! betul x?

@e_da said...

syoknya.. tak lama lg leh deco2 umah kan kak.. mesti cun