13 July 2010

CERITA SEMALAM

smlm sy dgn asben sy cuti, bwk mak pegi check up kat ppum
utk rawatan susulan sakit pinggangnya
minggu dpn 21hb pun ade check-up lg
smlm pegi jumpa doktor alhamdulillah, keadaan tulang mak sy x teruk sgt
katanya x melibatkan urat saraf pun dah kira baik sgt2
dan x perlukan ape2 pembedahan
check up akan dtg cuma jumpa dgn doktor estoporesis (betul ke eja tu)
pas settle kat ppum kami ke ampang
ambik si aqilah kt umah jiran lame puterisatu
bwk balik ke nilai...tgh jln kami sempat menyinggah ke bangi
niat hati cuba nak meredah masuk dlm umah
tp x berjaya sbb pintu pagar dikunci
mgkin kerja2 wiring sedang dijalankan
alhamdulillah....rasanya x lame lagi jer dh boleh duduk
tmn permainan dah ade, petak letak kenderaan pun dah siap
skrg sy dah jumpa 2 org jiran sy kat green villa
jumpa di alam maya ajer
kebetulan dorg terjumpa sy di blog sy ni
yg sorg tu mlm td antar email kat sy, ni ha bunyi email dia...
SABTU BARU NI SY PEGI TGK UMAH
THEN PEGI SITE OFIS, KATANYA DLM BULAN 8 DPT KUNCI
wauuuu...sy cukup teruja bila baca email dia...
x sangka pun ade...tp memang harap sgt2 kot2 lepas raya dh boleh pindah
hehehe....apepun mekasih utk en. hafeez
sbb bagi info terbaru pasal green villa tu

9 comments:

mrP said...

Terima kaseh hafeez jugak..
selamat berjiran~

x sabar nak tgg bulan 8. hehehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

mr P ~ ni sorg lg bakal jiran sy....a'a, x sabar nihhh....

@yue said...

besnya dok umh baru yehh..
nmpak iklan rumah ni..
tp aku still tatau kt mna kak..

hahaha!

RaFFLeSiA MeRaH said...

ayue ~ nanti la aku dah duk situ, aku ambik ko dari umah ko bwk sampai umah aku...wekekeke....

antalya said...

haa pasni kak RM ngan kak ayue dok sama daerah la ye..bangi darul.....

RaFFLeSiA MeRaH said...

antalya ~ ha'a...kerap la nanti jumpa dgn baby firas....hehehe....

ArELeEz said...

osteoperosis lah kak.. he3..

nak bgtau nie, akak dpt award! sila amik kat blog leez, ek! ;)

Purpleheart said...

seronoknya dengar umah da siap..

tak lama lagi kan?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bestnye..dpt pindah rumah baru.