18 May 2009

POSING DLM UJAN....







14 comments:

puterikurekure said...

ewah2.
kemain lagi dia pose2 ek.

weeda said...

pheewwiitt :)

Purpleheart said...

Amboiii...

Masy said...

sape punye hasil tangkapan ni hehe

aNIe said...

RM..Dalam ujan pun sempat posing lagi ...hehehe

PuteriSatu said...

waaaa.... orang dapat toys baru ye....syok aar posing...snap gambar bodoh pun nampak hidup...huhuhuh... bila nak snap gambar aku sekeluarga...hiks...

shibam.blogspot.com said...

ni mesti baru lepas nengok citer hindustan dan terus dapat inspirasi kan kan kan

ieyla said...

Salam perkenalan,saya baru berblog dan saya nak add link blog awak ke blog saya.

ez said...

comelnya akak

Mann Wanie Muhaini (mama_lieya) said...

dah update..jom jengok..

http://www.dalia2cute.blogspot.com/

YanDarwisy said...

Amboi akak aku sorang ni...boleh tahan kamu ini. anyway manis lah!

HappyIrfa said...

PROMOTE DIRI SENDIRI KER KAK..hehe.jgn lama2 dlm hujan nanti demam.sapa susah?

Ena said...

pesal aku tak nampak rintikan ujan ek... konpius nihhh

CuTeMiUt78 said...

amboi2 kemain lagi ko ya