21 May 2009

ASBEN SY NAK JADI KAMERAMAN....

























ok x gambar2 yg dia amik??
ader gaya cam jurugambar dak? huhuhuhu....
ekceli baru2 ni asben sy beli kamera baru...
niat nyer memang dari dulu lagi nak mencuba sesuatu yg baru...
apepun sy sebagai isteri kena la bagi support sepenuhnya...
kalau bukan sy, sape lagi kan....hehehe...
ni la hasil pertama nyerrrr.....hiksss...
ekceli ahad baru ni kami gi tmn burung dgn tugu negara....
gambar2 ni sebenarnyanya sy dh edit....ader la kelainan skit...
memang asben sy zero pun dlm hal2 ni semua....
dan insyallah sabtu ahad ni dia akan mengikuti kursus jurugambar....
harap2 niat nak jadi jurugambar sambilan ni akan jd nyata....
huhuhu..sy pun minat gak dlm hal2 fotografi ni sebenarnya...
tapi x per la...sy bagi laluan pd suami sy dulu...
sy jadi backing2 back up pun jadi lerr...wakakaka....
wat2 edit gambor kerrr....kan....
ooo yerrr...sy pun cuba gak snap gambar guna kamera asben sy tu...
tgkla gambar dari sudut blkg suami sy tu....ha, tu sy yg snap...
yg ader gambar rokok ngan lighter kt sebelah dia tuu...
oo yer...sori byk2, skrg ni sy terbz skit kat opis...
menggantikan keje opismate sy yg baru jer bersalin...
pagi2 memang x sempat nak update blog....
nak berlegar kat blog korg pun x sempat...
sori yerr...nk tgk kamera asben sy?? ni la dia....




13 comments:

DYLA said...

sudah angkat DSLR ke kak?

puterikurekure said...

ewah2. dasat aaa....

mrs e said...

wahhh..mahaiii kamera DSLR tuh

FIESYAH said...

btl tu sape g nak suppot husben klu x kite...

weeda said...

akak la jadi model dia ye hehehe..

PuteriSatu said...

aku ngan aqilah pun calun model kamera tu gak kan..? huhuhuhu... aqilah jom posing!!!

aNIe said...

Akak minat sgt dengan camera DSLR tu...ntah bila agaknya dpt...

HappyIrfa said...

komen saya,baju akak cantik.size xl ada tak?hehe

@e_da said...

wahh akak la nanti jd modelnyerr... hehehhe

isya said...

kak, patut la ada entry 'posting dlm ujan' hehehe

Diarihatiku1976 said...

wahhhhh.. DSLR tuuuu... hebat ni... tapi hubby ko amik gambar cun gak ekkk... lepas ni amik gambo aku laki bini lah plak ekkkk...

nizza-abira said...

wah kak!
memang ini toy idamanku
tp masih tak mampu milikki lagi

CuTeMiUt78 said...

wah..bagus ni.. pas ni harulah ko jd model sentiasa... :D