07 May 2009

HATI TENGAH PANAS...GRRRRRR.....

nk citer skit bolehhh?? boleh la yerrr....
mlm td mesej osmet lame sy, bitau nak singgah amik rak buku...
kebetulan tghari td sy ader hal skit kat area umh lame sy...
ingat skali harung ajer la kan...kebetulan kunci pun sy ade pegang lg...
memang x patut pun kan tp owner pun tau sy masih pegang kunci....
sy pun tanyer la kat osmet lame sy tu...
kot2 sape2 yg cuti ke ader kat umah...
osmet tu sy gelarkan si *** ajer la yer...
si *** pun reply, rak buku tu tuan umah dh masukkan dlm bilik member sebelah...
and si *** x der pegang kunci bilik sebelah....
sy pun reply, aikk, nape pulak...
member si *** pakai ker? kalau guna mintak la kuarkan dari bilik...
nanti sy dtg sy amik ajer laa....
dia pun reply blk....sungguh sy x sangka dia reply camtu tau...

sebenarnya kunci umah ni owner dah tukar lain...
sbb kwn ***** (osmet dia dulu)buat t*** masuk sini...
sori kalau kasar cket....terpaksa buat camtu....
sbb ramai sgt yg x berkenaan kuar masuk dlm umah ni....
dulu masa pindah apsal x bwk kuar semua brg....
dah masuk 1 hal, buat t*** satu hal....


huhhhh....panas jer ati ni...x sangka gak dia jwb gitu...
bukan aper, dulu time nak pindah rak tu puterisatu nak...
tu yg sy tinggalkan ajer dulu....
lagipun lori pun dah x muat nak masuk brg masa tuu...
sy pun jwb ajer la.....

pulakkk...
kalo camtu tolong kuarkan jer brg2 sy tu sabtu atau ahad....
letak luar pintu umah, mesej jer sy, nanti sy dtg amik...


sy bukan nak kata...selama sy duk menyewa dgn si *** ni...
selalu sgt dia kelentong sy....dh la tu, jenis pjg tgn lak tu...
mcm2 brg sy dia duk angkut masuk bilik dia....
pastu sy terpikir mcm nak call owner umah tuu jer...
owner tu ok sgt...borak2 bagai dgn puteri satu...
puterisatu la yg nak kan rak tu sebenarnya...
so sy arahkan dia call owner tuuu....hiksss...
amboiiii pagi tadi terus call sbb dh trlalu geram dgn si *** ni...
ekceli mlm td dah ym ym dgn puterisatu ngadu hal...
asben sy dgn puterisatu kata silap2 dia yg duk pakai rak tuu...
bukan leh caya pun...

so...sakan ler puterisatu ni duk borak dgn owner tu...
kemain mesra lagi....
owner tu suka sgt bahasakan diri dia abg kat kami
tp kami tetap gak panggil dia encik ***
hehehehe....bagus kan??
pastu citer2 kat dia nak amik brg...
dia kata...takper, masuklah amik kalau ader kunci...
dia kata dia x tukar pun kunci dpn, yg dia tukar cuma kunci bilik ajer...
hahhhh...sah la si *** tu kelentong...
pastu tanyer pulak pasal rak buku tu...
dia kata...rasanya ader kat luar dia x punggah masuk bilik pun...
yg dia masukkan dlm bilik cuma katil ajer...
hahh...satu lagi kelentong si ***...
hehehehe....so, tghari td sy ngan puterisatu pun
terhegeh laa pg umah tu...
hohohoho....solex gril tu ok lagi leh pakai kunci lame...
tapi kunci pintu dah tukar tombol....
agaknyer owner tu lupa kot masa dia tukar tombol tu
kitorg dah x der duk situ...huhuhu...
atau si *** tu yg upah org lain tukarkan tombol...huhuhu...
so...kami pun blahhhh camtu ajer laaa...

nampak gaya pasni kena mesej si *** lagi laaa....
nak mintak dia kuarkan brg2 tu semua...
ekceli brg2 sy byk lagi kat umah tuu....
rak buku 4 tingkat 1...tong air besar ade 2...
cerek bunyi 1 (ni cerek bwk dr kg time mula2 dtg kl)
mak sy syg sgt kat cerek tuuu....
kalau boleh dia nak balik cerek....
pastu katil bujang ade 1 tp sy x nak dah katil tu...
amik la sape nk amikk....
eiiii....pasni sy x hingin dah nak berhubung dgn si *** tu lg...
korg tau...penah dia mintak sy carikan jodoh utk dia...
huhuhu...kalau mcm tu nyer perangai...x payah la...
wat malu sy jer nanti...sah2 org lelaki tu kata sy tipu dia...
bagi isteri kaki kelentong....muehehehe....

okla yer...ptg ni sy nak lepaskan geram ajer....
dari mlm td lagi sy geramnya....ingat tghari td dh leh amik brg...
ape pendapat korg yer?? kalau korg ape nak buat?

8 comments:

fiesyah said...

sabar je lah kak,kwn mcm tu x de pun x pe(mcm megajar lak..he..he..)..ingatlah pepatah org tua2... pandai2 tupai melompat jth ke tanah jua...

RaFFLeSiA MeRaH said...

fiesyah -->>>

ekceli pas dpt mesej dia tu jer yg darah naik skit, skrg dah ok pun, hiksss.....

-----------------------------------

NONIE AZIZ said...

buruknya perangai dia...pastikan pegi amik guna almari tu tau RM!!

Fadh said...

ha haha xbaik geram2...lebih baik dibakar ajer umah si**** tue he he he

CuTeMiUt78 said...

eemm... aku rasa aku tau pasal housemate ko tu.. ko pernah citer kat aku dulu.. ish.. masih tak berubah perangai ya, eemmm pe kata ko beritahu owner umah tu.. kunci tombol pintu tu dah bertukar.. dan minta jasa baik dia utk ketemu ngan si *** tu.. keluarkan barang2 tu.. pstu bahasakan skit si *** tu.. aku plak yg emo ni.. eemmm anyway.. byk2 bersabar ya.. pastu g ambil hadiah kat blog aku tau.. :D

@yue said...

nt ko nk amik brg ko kan..ko sewa lori..pastu ko angkot sekali brg² dia..har har har...

ez said...

sabau ye kak..

Ena said...

ade gak jenis org camtu ek...
blasah jek awiena ihiks...