13 May 2009

BUKU-BUKU YG ADA...















korg tau...dulu2 time sy bujang, sy rajin beli novel...
skrg ni hobi tu dah ilang tiba2...nape ekk...
ekceli minat tu ader lg cuma masa nk membaca tu jer x der...
so skrg sy dah x beli ape2 buku lagi dh...
novel2 sy pun semua ade kat umah puterisatu...
siap sy belikan almari lagi nk letak buku2 tu....
buku yg tinggal kat sy ni ajer laa....
tu pun kalau sy boring jer sy belek...
buku2 tu ader yg sy beli sndiri, ade yg kwn bagi...

13 comments:

Faizah_Haris said...

hehe....dah kawen ni susah sket nak luangkan masa sket ekk....sama laaa...minat ada...tapi malas tuuu tetap melekattt....nanti amek award kat blog saya ek

LoVEaQshA said...

kak bgus sume buku2 nie..
motivasi tuk kita taw//
kekdg lau zura cam ilang arh,hehe (ayt xhengat tue..) msti bc bku2 camni ks naik ckit smgt tue..hehe
membaca amln yg baik!!!

fiesyah said...

mcm best je buku tu, biase lah dah kawin lg2 dah duk sendiri nak bc p mcm mls...penat lyn suami kut (he..he..)

cendawanintim said...

memanglah, bila dah kawen ni mood membaca novel dah kureng gitu...mebi tak cukup masa kot...

Ena said...

wahhh rajinnye dia beli buku2 ek..
nantia de n3 tang buku yg aku janji nak tunjukkan ko tu..ko try carik ek..

mrs e said...

naja pun minat membaca kak

kalo dulu mmg kaki novel..
[sebab masa tu lum kawen, boleh le berangan² fantasi mcm dlm buku tu HAHA]

tp sekarang still suke membaca gak
tp suke baca bacaan ringan jek
mcm komik² tu; wat release tension kata org
:)

DYLA said...

akak,
akak bli la buku yg dr. fadzilah kamsah suh bli tu. bagus tau. mcm2 ada dlm tu.

sy bli kat dia RM18. dkt MPH 19.90. tak ingat tajuk. tp sy mmg suka buku tu.

dia ada byk doa, utk mcm2 masalah

antalya said...

'memahami bahasa cinta lelaki'
menarik tuhh

ArELeEz said...

leez prefer magazines than novels/buku2 nih coz bkn jenis bookworm. baca sepintas lalu, bley la.. kalo baca novel, makan minggu2 gak la nak abis. he3..

HappyIrfa said...

buku LaTahzan saya dah ilang.tak tahu bile nak beli ganti yg baru.
buku tu mmg best

ez said...

kak..
xpe kang lame2 mood membaca tu dtg blik..heheh

shalin said...

wahhhh..bestnye
banyak koleksi buku2 akak

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kak..

buku MEMAHAMI BAHASA CINTA LELAKI tu mcm menarik jer....hehehehhe

diorang guna bahasa aper eh? bahasa uganda kah?

hihihihi

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣