15 April 2009

TUKAR TEMPLATE BLOG

slmt pagi semua.....
pagi ni sy sampai terlebih awal kt opis...
hiksss...ujan2 ni awal pulak....
keter x byk kt jln...
adakah sumer org bangun lewat pagi ni???
huhuhu...sy mcm biasa, jam hp sy bunyi kul 5.20 pg...
guling2 kejap...tunggu asben sy mandi dulu...
last2 kul 5.45 gak sy kemas katil....
oooo yerrr....skrg ni korg2 jgn pening2 tgk blog sy yer...
jap2 tukar template....jap2 tukar template...
hishhhh...sonok benor sy tauuuu...
kdg2 satu ari sy tukar 3 template....boleh gitu???
hahahaha...sukati sy la kan....blog sy sendiri...
org lain sibuk ngan nuffnang...
sy lak sibuk dgn menukar template blog...
huhuhuhu...yer arrrr....nuffnang sy tu x gerak2...
asyik2 RM4.75....aahhhhh, lantaklah dia....
nak tambah ke nak kurang kerr.....yg sy tau...
sy nak tukar template sy lg....la la la la......

30 comments:

Diarihatiku1976 said...

hihih.. lawak ko ek... biarlah ekk asal bahagia... tapi templet ko ni background putih.. tak nak tulisan bila nak baca bila dia lambat loading.. sakit mata aku wehhh

Diarihatiku1976 said...

tapikan weh.. lawo templet ko ni.. hihi aku suke... sebab ada coklat.. hihihi

ima shhs said...

Suka ati lah ekk... Per pun lawo lah templet tuh...hiks..hiks...hikss..

RaFFLeSiA MeRaH said...

diarihatiku1976 -->>> lawo yerkkkk...jadilah aku dpt pujian dari ko...x dpt duit nuffnang pun takper laaaa.....wekekeke....

RaFFLeSiA MeRaH said...

ima shhs -->>> ye ker...macih macihhhhh.....nanti nak tukor lagi tauuu....

mrs e said...

lawo dah template nih..

dah cun dah
;p

antalya said...

byknye masa terluang yer hehehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

mrs e -->>> ye ker...macih macihhh....kalau dah jemu, harus ditukar lagi....

RaFFLeSiA MeRaH said...

antalya -->>> time byk masa terluang, ok ajer nak menggodek, dari hu ha hu ha duk merayap kat tempat lain, baik ngadap pc sendiri kan....yg penting bos nampak kita tercongok dpn dia....hiksss....

weeda said...

Salam..mekacih komen di blog saya hehehe...anyway betul..blog kita sukati kitalah huhuhu

shibam.blogspot.com said...

tak cantik kat mata orang, cantik kat mata sendiri lagi baguih kan kan kan kan, salam perkenalan ye

RaFFLeSiA MeRaH said...

weeda -->>> betul betul betul (ala2 upin ipin gitu).

RaFFLeSiA MeRaH said...

shibam -->>> aá, janji kita sendiri yg tgk cantikkk...org lain pedulik aperrrr...kan...

shiemz said...

bior la org nak kata ape.. janji bahagio.. kekeke... tukar la 10 layout pun, ade org pedulik? hehehe..... :D

RaFFLeSiA MeRaH said...

shiemz -->>> tu la pasainyer aku duk nukar tiap 5 minit sekali, hiksssss.....melampau sungguh ler yerrr kalau 5 minit sekali tuuu....

@_da said...

akak boleh tak buat entry ajorkan tukar template... rayuan nih.. sebab ida dah bosan guna yg ada..nak tukar tukar takut yg lain2 hilang... toleng yerk.. jasamu dikenang KAK RM... heheheh

Anonymous said...

salam...kak...leh ajar saya x camne nak tukor background ni...x reti sgt ler pasal baru je nak berjinak2 ngan dunia blog...tgk akak punya kemain lagi cantek2..ni yg x thn...tolong eehhh...plizzz..

Masy said...

hapsal tulisan kaler konen ni saket mater ai huhuhuhuhuhuuhuhuhuh

RaFFLeSiA MeRaH said...

@_da -->>> boleh....nak ajar kat mane yer? ida leh chatting dak? kalau boleh senang skit nak ngajor....hehehe....

----------------------------------

anonymous -->>> boleh boleh, tapi ni sape yerr???

----------------------------------

masy -->>> kena cari eyemore, hikssss......

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. hati tgh happy kan.. template ni cantik.. sessuaaii aarr.. ko kan memang dari aku kenal memang skkee tukar2 template ni..

Fadh said...

wei ajor aku wat menatang nuffnang tue...tukar template nie bukan aku xnk, tapi aku risau bla dah tukor banyak pulok menda yang hilang kat blog aku tue...gone yerk?

Ena said...

erk nape templates ni cam tepi sgt ek... tak nampak tulisan tu huhuhu tp still tantekkkk

RaFFLeSiA MeRaH said...

cutemiut -->>> hiksss, dah jadi hobi aku lak yerr....

-----------------------------------

cikgu fadh -->>> nuffnang tu kwn aku yg buatkan...so, nak ngajor tu x dpt la yer cikgu...ngeh ngeh ngeh....

----------------------------------

ena -->>> ekceli tgk pada skrin pc kita gak ena....kalau screen besor skit, dia ok....sbb bila akak bukak kat laptop akak kat umah (skrin x besar cam opis punyer ni) memang tulisan dia lari ke kiri...ok.... (penerangan yg panjang lebar)...

aNIe said...

Rafflesia cantik template tu...sekarang ni ramai yang dah ada nuffang...hehehe...tu yang susah nak naik2 incom tu...

@_da said...

akak bg email ym akak nanti ida add akak... hihi

RaFFLeSiA MeRaH said...

kak anie -->>> itula kak...sy x kisah pun pasal nuffnang tu, janji blog sy ramai yg jenguk...hiksss...

@_da -->>> awiena_selamanya

Anonymous said...

saya opimate faizaharis..baru nak berblog ler nih...kalau akak free leh chat ngan saya YM : norshida_abdulmanan@yahoo.com

HappyIrfa said...

oh dah pandailah ni.saya dgn nuffnang tu smpai skrg x paham2 camner cara nak tgk berapa rm kita ada.huhu

ez said...

akak..rajinnye tukau templete blog..heheh..lawa n menarik..kak..org xde nuffnang..xreti nak wat lah..ehhe

Jue Hairul said...

sy jadik malas tukar templat sbb nnt abis semua coding kena tempek balik :D

tapi kan kak, nuffnang saya lagi sadis..rm1.80 takat tu jela..kuang kuang kuang