16 April 2009

KENA TINGGAL 3 HARI

sape yg nak kena tinggal??
sy laa....uwaaaaaaa......
sape yg tinggalkan sy??
asben sy laa.....uwaaaaa.....
hehehehe...terlebih emosi la pulak....

ekceli dia nak gi johor start mlm ni....
dgn sape?? ngan 4 org lg kwn dia...
semuanya lelaki yg dah beristeri...
waahhhh...gi johor semua jd org bujang la yer korg...
vahhhh vahhhh vahhhhh...syiok sungguh...
mgkin diorg bertolak mlm ni dan kemungkinan sampai ari sabtu...
kalau x jadi balik sabtu...mgkin ahad blk kl....
nampaknya start ptg nanti sy kena berpindah la...
nk tido sensorg takutttt....wekekeke...
so...destinasi sy ptg nanti ialah ke ampang...
meronggeng dgn aqilah najla 2/3 hari ni...
best jugak layan budak debab tuuu sekali sekala...

ekceli suami sy ni jrg2 tinggalkan sy...
melainkan kalau dia kena outstation...
tu pun leh kata jrg sgt laahhh...
apepun keputusannya, sy izinkan dia jenjln dgn kwn2 dia...
sy x nak terlalu kongkong asben sy...
bukan selalu dia nk bebas dgn kengkwn dia...
rasanya selama kami kawin x penah pun dia tinggalkan sy
disebabkan berjln dgn kengkwn dia...
so...apelah salahnya sy izinkan dia kali ni...
dia sronok, sy pun turut same sronok...tul dak...
kalau korg camane pulak?? IZIN KE TAKKK??

apepun sy doakan keselamatan diorg.....
sepanjang perjalanan diorg ke Johor...
moga dipermudahkan dan dipelihara Allah selalu...
Amin...

------------------------------------------------------------------

opsss....sblum tu nk ucap terima kasih pd korg semua...
yg mane tinggalkan komen kt entry sy sblum ni...
x sangka pulak ramai yg masih sudi singgah...
dan tinggalkan komen korg...tochehh tochehhh....



click to create your own


17 comments:

weeda said...

kalo suami outstation pon kita cedih huhuhu..tapi nasib baik Mak stay ngan kita tak la sorang2 :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

weeda -->>>

bak kata pepatah, kalau syg tinggal2 kan...hehehehe...patut syg jgnlah tinggalkan, tul dak....

-----------------------------------

@yue said...

x kisah..dh biasa :D

Fadh said...

alaaa 3 hari jer kan nyer lama pun...tinggal kejap bukan tinggal terus kannn...

isya said...

isya pun sama.. huhu

kasihlatifah78 said...

ko jgn ler wat tulisan kaler tuh cik ngah... sakit mata aku... aku ni mmg dah bias kene tinggal... tp kalo dah lama sgt nazri dok umah kalo dia nak balik ke kl tu mulalah aku berat jer nak lepaskan dia... apapun btul kata ko .. apasalahnya sesekali dia nak jenjalan ngan kengkawan... yg penting gie mana2 dia tetap ingat kat ko..kan???

RaFFLeSiA MeRaH said...

ayue -->>>

alah bisa tegal biasa....yg dah biasa memang x jadi hal lerrr...

-----------------------------------

fadh -->>>

yer betulllll cikgu.....

-----------------------------------

isya -->>>

laa...kena tinggal gak ker?? lahai, senasib kita yerrr...

-----------------------------------

kasihlatifah78 -->>>

hiksss....dh lame berdua, susah lak nak berenggang yerr....ko nak tulisan kaler aper??

-----------------------------------

♥ adLya ♥ said...

alah baru 3hari..kita hari2 kena tinggal.(tinggal asing2 pdn muka)...uhuk..tp sok lik kg..hoyeey!!!
jom kak lik pahang..hikhik..

ez said...

heheh..ala kak 3hari aje..kang pejam2 celik da 3 hari..ehhehe..

Anonymous said...

suami nak pi mana2 tk yah minta izin dgn isteri...sekadar bgtau jea..
isteri yg nak kena dpt izin dr suami klu nk kuar memana...hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

adlya -->>>

sila2...akak mgkin blk phg awal bulan dpn kot insyallah...

-----------------------------------

ez -->>>

hehehe...betul gak kan, nak2 kalau duk melayan si qilah tu, lagi lah cepat masa berlalu...duk melayan nakal dia tuuu....hehehe...

-----------------------------------

anonymous -->>>

(sape ni yer) cam secret admire lak rasanya...x kan kenalkan diri ker? hehehe....tapi kalau suami nk pi maner2 kalau x mintak izin pun takat inform ajer la kat isteri, takder la isteri jadi risau....huhuhu.....

-----------------------------------

ArELeEz said...

i'll said no3..! heh3..

hajarus said...

i add ur link yer... salam kenal kembalik kak....

Faizah_Haris said...

anda telah di TAG...hihihi...lariksss

antalya said...

bak kata pepatah..sayang anak tangan tangan kan syg bini tinggal tinggalkan

RaFFLeSiA MeRaH said...

areleez -->>>

hikssss....mesti x penah renggang2 ni kan??

-----------------------------------

hajarus -->>>

mekasih atas kunjung balas ni...

-----------------------------------

faizah haris -->>>

alaaaa...x mo la tag tag ni...

-----------------------------------

antalya -->>>

betul tuuu...betul.....

-----------------------------------

CuTeMiUt78 said...

sayang2 isteri tinggal2kan.. gitu la kan.. apapun redha je