13 April 2009

RUMAH KU SYURGAKU, INSYALLAH...

ari sabtu aritu sy pegi bangi...
tgk progress umah sy...
pemaju maklumkan dkt sy baru2 ni...
yg umah sy dah hampir 35% siap...
so, sy nak tgk la dgn mata kepala sy sendiri...
alhamdulillah....sy tgk ade kemajuan...
nk banding masa mula2 sy tgk bulan 11 tahun lepas...
moga2 umah sy xder la terbengkalai mcm yg pernah terjadi
pada pembeli2 umah sblum ni...nauzubillah..
moga tuhan permudahkan segala yg kami rancang selama ni...
so...korg tgk la yer projek2 yg sedang diusahakan
pada umah sy ni...hehehe...rangka ajer la yg baru siap pun...
x nampak pun lagi tang mane kedudukan umah kami
di tingkat 3 tu...hehehehe...







ni surau dpn projek umah sy tu...
dekat ajorrkkk...sebrang jln ajer...
tapi bwh bangunan rumah sy nanti pun ader gak surau...
x der masalah...


ni lak sape2 nak beli lot kedai bwh umah sy...
wat lah kedai dobi ker, kedai runcit ker...
senang sy nak antar kain kotor ke nanti kan...hiksss...

6 comments:

cendawanintim said...

sempat serah kunci sebelum raya tahun ni tak?!!

HappyIrfa said...

agak2 sempat buat house warming sama ngan kak puteri ker?jgn lupa jemput.hehe

Wife to Firdaus Ghazali said...

besh apa da ada umah seniri walaupun still dlm progress

LoVEaQshA said...

wah pasni lehla g umah akak yer..
bestnyer dh ada umah sdri..
Bilala time zura plak nie???

CuTeMiUt78 said...

eemmm... semoga semuanya berjalan ngan lancar hendaknya..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nanti akak duduk bangi eh..?
leh la yanie singgah
hehehhe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************