08 April 2009

UCAPAN TAHNIAH



dengar kata diana akan melangsungkan perkahwinan jugak 16 mei 09 ni...
waaahhh...x lame lagi laa yer....
dgn sape lagi kalau bkn dgn buah hatinya si zamarul...
tahniah diana...



kata sumber yg tertentu....
anak dara chef wan ni pun akan menamatkan zaman bujang
pada 01 Jun 2009 ni...
tahniah serina....



darling pulak baru jer bertunang...
pun akan bernikah pada tahun ni jugak....



pas dari menari sakan kat sehati berdansa...
tup2 si shasha ni disahkan peknen...
huhuhu...ligat2 leh lekat pulak yer....
apepun tahniahhhh....



yg si anne ni pulak...x dgr kabar pulak dia dh bersalin...
ramai yg x tau....x tau la kot ter mis baca paper....
dah 4 bulan rupanya usia baby dia yg kedua ni...
tahniahhhh.....comelllll....



yg ni pulak pasangan pengantin baru....
katanya bunting pelamin...wahhhh, advanced sungguh korg yer...
hehehe...apepun rezeki tuhan nak bagi...alhamdulillah sgt2...
tahniah wat kedua2nya....

ni pulak senarai list artis2 kita yg sedang mengandung....
ramainyerrrr yg nak jadi ibu tahun ni yerrr....
mane yg masih diawal kehamilan tu,
kena la tunggu tahun dpn, baru la boleh bergelar ibu...hehehe...

rosma (wife khai AF)
ani mayuni
sharifah aleya (peknen kembar)
dynaz
liza hanim
melissa saila
sharifah shahira
ziana zain (dengar2 peknen kembar)
rita rudaini
natasha aimee (dj era)
fifi (tv3)
nieyl mentor
nadia mustafa
sharon (isteri rosdi ramli pun dh peknen 2 bulan)
norish (isteri amy search pun peknen 2 bulan)


ekceli dah takde idea nk wat entry sbenornye...hikss...
kebetulan ari ni keje pun kurenggg...
so...dptlah mengupdate dgn entry merapu meraban...
kalo biasa tempek gmbr sendiri...
ri ni nk tempek gmbr artis pulak...
skrg ni musim artis menamatkan zaman bujang...
bila dh kawin, musim artis lumba2 wat anak...
termasuk sy salah sorg artis yg berlumba tuu jugak...wkekekekeke...
insyallah....kalau ader rezeki kan...
zuriat ni rezeki kurniaan dari Allah...
bukan boleh dibeli dgn wang ringgit atau boleh ditukar
dengan harta dunia....so, pd sape2 yg senasib dgn sy...
yakinlah dgn kekuasaan tuhan....
sesungguhnya tuhan itu menguji pd hambaNya yg mampu...
skrg dia masih belum kurniakan rezeki berbentuk zuriat pd kita...
diberikannya rezeki dlm bentuk lain....
itu sepatutnya yg kita kena sedar....
yg penting usaha dan jgn putus asa....
sesungguhnya Allah Maha Mendengar...
okla korg, layan aje entry sy ni k....
jap lagi sy nak meround blog2 korg pulak...
bg sy masa 1 jam nk wat keje dulu yer...
take care...bye...

opsss x lupa nk ucapkan tahniah wat blogger2
yg tgh peknen skrg ni...
for puterikure2, cendawan intim, ida ...
sape lagi yerk....k la, utk sape2 la yg rasa diri tu dah berbadan dua...
tahniah byk2 pada korg...
dan pd yg dah selamat bersalin tu pulak...
tahniah dpt baby tomeiiiii......doa2 kan sy pulak yer....

13 comments:

ima shhs said...

Heheheh... best gakkss layan citer artis skali skala...

Betul2...anak tuh rezeki..mmm

Gih blog saya tau, jgn lupa...;p

Masy said...

tahniah utk sumeeeee bestnye kawen hehehehe

LoVEaQshA said...

wah kak bgus gak skli skla lyan cite artis nie..
wah xsgka plak linda jasmin dh prgnant..Rmi gak artis mgandung erk..
Btl kata akak kita pown artis yg tgah tgu mn thu ada rzeki ngandung plak,hehe

DYLA said...

la, comelnya anak anne tu. mana dpt smua ni kak?

@_da said...

eida doakan insyaAllah akak akan ada tahun ni... amin...

ArELeEz said...

akak, yg wifey shahril lam sehati b'dansa tu bkn salina saibi la kak. tp, sabrina ali @ sal munge. salina saibi tu yg b'lakon citer polis2 tu, ha! ;)

shalin said...

wah wah wah akak
banyak toi info akak ttg artis artis nie,kelass gitew
hehehe
ala..rezeki akak akan sampai
tunggu dan bersabar
saya akan doakan akak dapat baby banyak2
hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

areleez --->>> hehehehe...ye kerrr...tersilap la pulak yerk...sowiii....

su said...

insyaallah....

pasti ade rezeki kan...

cendawanintim said...

mekasih333 wak..

insyallah, ader rezeki tuk awak pulak nanti, mana tahu dapat join the club tahun ni jugak...Insyaallah..

puterikurekure said...

saya doakan akak cepat2 dapat rejeki yang satu tu ok!

doa, usaha banyak2 ok.
caiyok2!

mmuaahhh! sayang dia!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bila lak turn kak rafflesia merah.....?

hehhehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Anonymous said...

[url=http://community.bsu.edu/members/buy+online+Viagra.aspx]buy discount Viagra online generic no prescription[/url]

[url=http://eterporno.ru/volgogradskie-znakomstva.php]волгоградские знакомства[/url]
[url=http://eterporno.ru/seks-znakomstva-chernigov.php]секс знакомства чернигов[/url]

[url=http://pc.eterporno.ru/ischu-parnya-dlya-seksa-v-odincovo.php]ищу парня для секса в одинцово[/url]
[url=http://pc.eterporno.ru/snyat-prostitutku-na-dom.php]снять проститутку на дом[/url]

[url=http://pv.eterporno.ru/seks-partnera-ischu.php]секс партнера ищу[/url]
[url=http://pv.eterporno.ru/murmanskie-shluhi.php]мурманские шлюхи[/url]
[url=http://px.eterporno.ru/index.php]интим услуги барнаул[/url]
[url=http://px.eterporno.ru/mamba-sayt-znakomstv-samyy-populyarnyy.php]мамба сайт знакомств самый популярный[/url]
[url=http://px.eterporno.ru/telefon-seks-znakomstva.php]телефон секс знакомства[/url]

[url=http://pz.eterporno.ru/znakomstva-vzlomat.php]знакомства взломать[/url]
[url=http://pz.eterporno.ru/tolstye-blyadi-moskvy.php]толстые бляди москвы[/url]