20 April 2009

LESEN





pagi tadi sy kelewatan sampai ke opis...
memandangkan lesen keter sy dah mati....
nk x nk sy kena pi post opis gak renew lesen...
stgh jam tunggu pintu pos opis tmn tun tu bukak...
x sampai 1 minit number dh dipanggil...
syok gak pegi awal2 pagi ni kan...cepat ajerr...
alhamdulillah...dah siap lesen sy utk tempoh sethn...
dan melayang gak duit sy RM32...hehehe...



smpai opis sy sarapan nasi ayam mlm tdi...
cuma panaskan ajer dlm microwave dan ngap....
kyg...x payah susah2 nk lunch dh....
ekceli selera tgh xde skrg ni...
idung nk selsema...tekak dah perit...
kepala rasa berat....
aduiii....x der mood bila keadaan kesihatan mcm ni...
rasa nak baring nak tido ajer....

p/s : utk sape2 yg punyer blog yg ade tempek widgeo...
kalau boleh sila delete/remove widgeo korg tu...
ade dikalangan pembaca yg hadapi masalah nk bukak blog korg yer...
kalau kami x dpt nk tinggalkan komen tu jgn marah yerr...

6 comments:

CuTeMiUt78 said...

eemmm... aku punya lesen sama tarikh ngah aniversary aku..heh..heh.. wah mkn sedap tu.. emmm betul kan.. klu ada widget tu.. memang confirm nak masuk blog

CuTeMiUt78 said...

eemmm... aku punya lesen sama tarikh ngah aniversary aku..heh..heh.. wah mkn sedap tu.. emmm betul kan.. klu ada widget tu.. memang confirm nak masuk blog

noneedtoknowwhoiam said...

fuh! baru je barukan lesen hari tu...

hiks!

salam kenal!

mama_Lieya said...

emm mama nyer lesen mati bln 5..sama ngan asben..
so nantikalau dia gi renew lesen ..tumpang sekaki..heheh..save gitew..

thanks rafflesia.....
mama dah delete widgeo tu..
patut la..komp mama sokmo kena spam...

@yue said...

x sehat ye..moga ada gud news *wink*

mamafif said...

senang je tuh..ingat je date bday afif...hehehehe