21 April 2009

ALHAMDULILLAH DAH BAYAR



ekceli minggu lepas sy risau sgt pasal proses umah sy...
ari jumaat lepas sy call member sy kat perumahan tu...
samaada cek utk pembayaran pertama dah dibuat ke belum...
rupanya perumahan dh pos kan seminggu lepas...
ha sudahhh....mane lak pegi nyer cek sy tuuu....
call kerani pemaju tu pulak...budak tu kata lum terima...
makin risau pulak....
sms member perumahan tu balik...
dia kata kdg2 pos ni pun lambat gak...
stgh nyer 2 minggu baru sampai ke pemaju....
sy pun doa jer la pada tuhan...
mohon dipermudahkan proses pembayaran tu...
dan moga2 isnin nanti sy dh terima salinan baucer tu...
alhamdulillah.....pagi smlm sy dah terima surat dr perumahan...
syukur pada tuhan....

11 comments:

YanDarwisy said...

Alamak....bestnyer nak dok umah baruuu. Mesti x sabar nak curahkan idea yer kak?!

ima shhs said...

"Rumahku syurgaku".....mmmmm.....

CuTeMiUt78 said...

oh dah mula byr ya.. semoga semua dipermudahkan.. cepat la ko duk umah baru ya..mesti bestkan

ArELeEz said...

owhh.. alhamdulillahhh..

ez said...

bestnye kak..tahniah

Fadh said...

klau laa nilai yang tercatat kat resit tue dpt kat ko...kan best, bleh aku kecek skit ha ha ha

weeda said...

kak...ada award di blog saya..silalah amek hehehe..

Mummy Rizq said...

beli umah baru ker? kat mana tu???

nizza-abira said...

salam kak,
nanti bagi alamat email ye
ada hal skit :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

yandarwisy :

betul yan...baru jadi rangka dh mcm2 plan nak ubahsuai umah n nak hias umah...hehehe....
-----------------------------------

ima shhs :

insyallah jadi syurga kami sekeluarga....amin...
-----------------------------------

cutemiut78 :

lum potong gaji aku lagi, pihak perumahan la yg bayarkan dulu...nanti dah siap baru potong gaji aku bayar kat perumahan pulak...hikss....senang x senang, susah x susah rupanya nak beli umah ni....
-----------------------------------

areleez :

syukur ke hadrat tuhan....dgn izinNya jugak akak sampai ke tahap skrg ni...
----------------------------------

RaFFLeSiA MeRaH said...

ez :

mekasih....rugi benornya beli umah umur dah tua ni....insuran tinggi...ateq muda2 ni elok la beli umah dr skrg....

-----------------------------------

fadh :

kalau cek tu tuk sy, lum sy bagi kat cikgu...sy dah pulun bersih...hehehe...

-----------------------------------

weeda :

nanti akak singgah blog weeda yerrr...

-----------------------------------

mummy rizq :

ha'a....area bangi sane...

-----------------------------------

nizza abira :

bolehhh....awiena_selamanya@yahoo.com...ade ape hal yer? cam saspen ajerrr ni.....hehehe...

-----------------------------------