26 March 2009

SUSU DAN CENDERAHATI



yeyyyy....sy baru nk belajar minum susu rendah lemak...
tgk tuuu, smlm sy dah beli susu HL marigold...
tp biasalah...sy akan cari jugak yg ader perisa...
hikssss...stoberiiiiiii....
sedappppp walaupun masih ader rasa susu...
tapi boleh ajer la sy telan.....
so...ni la permulaan utk sy jaga tulang sy...
chewaahhhh.....
tapi tu la, patutnya sy beli 2 kotak...
kalau x, boleh dpt free 1 clip on lock container...



ni lak cenderahati dari si ina kwn sy tu...
dia baru balik dari sabah...
waaaaaahhh...pandai dia belikan sy yer...
mentang2 la sy ader blog rafflesia merah...
bunga ni jugak dia belikan utk sy...
mekacih na...len kali gi memaner li kan lagi...
hikssss......

11 comments:

Fadh said...

susu baik untuk tulang yang sihat dan kuat kerana ada kalsium. bagus teruskan...

ez said...

akak..sy suka minum susu tu..emm bestkan..ehhehe..bleh kuatkan tulang kan..

My Blog said...

aku sentiasa mengingatimu walau dimana jua ku berada.. ceh wah...

mamafif said...

pdainyer dia belikan cenderahariiii...kene pd nm erk...

ArELeEz said...

same la kite.. leez pon tgh b'jinak2 ngan marigold hl low fat nih! tp, yg pure milk, nan ado flavour2 len. shedapp.. ;)

antalya said...

bunga tu fridge magnet ek..cantik.
uhuhh pg td ada ckp kat akak nk beli susu.tergoda ek

Erda said...

kite suke bace blog u....kite nak add link blog u kat blog kite....bley x? kite tukar2 link k?

ija said...

bagus kak..itulah susu kegemaran kami sekeluarga..wajib ada dlm peti ais

DYLA said...

kak,
kalau nak tahu, dyla ari2 minum susu tu tau. cejuk cedap sgt. rase mcm minum aiskrim.

dyla mmg suka stroberi banding coklat

Masy said...

kebetulan pagi ni pon sy minom susu. tp sy suke yg Low Fat. sedaaappppp :d

CuTeMiUt78 said...

bagus2.. tak kira la berperisa ke tak.. janji blh diminum kan.. wah.. amat sseessuuaaiii ngan tema blog ko kan