03 March 2009

GAMBAR DI CAMERON

sila sila...tgk gambar ajer la yerrr....
xyah susah2 korg nk membaca...hehehehe...

































11 comments:

Faizah_Haris said...

rindu kat cameronn..hiks3!!...

Fadh said...

wah sakan berjalan...dengki2...nanti laa aku bawak wife dan anak2 gie CH...aku tayang gambar plak...

♥ adLya ♥ said...

wah seronok bercuti ye.. dulu kita pun dok situ gak...jalan kaki je gi pasar malam kt bwh tuh..siap ujan lagi...sejukkkkk..hhuhuhuhu...

CuTeMiUt78 said...

wah..sakan ko honeymoon ya.. seronok gitu..

NONIE AZIZ said...

RM ada kolam renang dak...

antalya said...

akhirnya dpt jugak kowang honeymoon dua2 an..siap pkai kunen sedondon lg gitu

RaFFLeSiA MeRaH said...

faizah_haris -->>>>

len kali leh gi lagi....syok memborong jerr...tmpt jenjln x byk...

-----------------------------------

fadh -->>>>

hehehehe....pegi arrrr, lagi sonok pegi anak beranak....ari tu aku x call pun kwn ko tuu...main redah jer cari hotel...lalu gak apartment yg ko bitau aku tu...cantik.....

-----------------------------------

adlya -->>>>

haá, dekat ajer kan...akak ingat nak jln kaki gak tapi rasa cam jauh la pulak, lagipun duk pk penat lak nak jinjing brg, lagi satu sbbnyer mlm tu ujan....

----------------------------------

cutemiut78 -->>>>

sonok....leh la tahan sakannya tuuu....

-----------------------------------

nonie aziz -->>>>

hiksss...ader kolam renang pun x sanggup nak berenang pun, sejukkkkk......

-----------------------------------

antalya -->>>>

alhamdulillah...hehehe, baju yg beli ari tu...ingat dak??

-----------------------------------

aNIe said...

Hmmmm...akak tak pernah sampai ke sana lagik...huhuhuh

ILA said...

k Ani, silalah pegi..alang kpalang cik abang tgah kat mesia ni..hehe:p

Riz,
Alhamdulilah...syonok bercuti kan..
Ehh..kau pakai baju double kerrr??
tu yg nmpak agak lebar badan..
In future kalau nak ke sana,cakap kat aku ye..cos ada member blog keluarganya ada buat chalet kat Tanah Rata.INsyaalah harganya pun cantik:D
Malah latar belakang mghadap stobery garden persendirian;)

puterikurekure said...

bestnya dia pi cameraon. nape tak singgah stewan?

Anonymous said...

kak...saya ni silent reader kat blog akak nih...huhuhu...sowi ler nak cakap..jgn mare tau...komen ikhlas nih..pic yg g cameron ni nampak akak n cik abg dah cubby ler...hehehe..suke sgt bukak blog akak sbb muka akak ni m'ingatkan saya kat kakak angkat yg dok kat langkawi sane nun...saling x tumpah..tang raut muka tuh xspecily kat senyuman tu...