02 March 2009

KESIAN SAYA...

sori yer semua...
x sempat nak wat entry pasal trip gi cameron lagi..
ari ni bz skit...
ni pun curi2 masa nk update gak walaupun skit...
shhhh....nk dgr citer x?
pg sabtu sblum bertolak ke cameron tu la...
tetiba asben sy ajak pegi kelang dulu....
sy tanyer nak wat aper??
dia kata, jom ajer laa....
huhuhu....sampai la kat satu kedai tu...
adehhhh...kedai tayar pulak dah...
korang tolong jgn gelak tauuu...hiksss
ni la yg asben sy dah buat pagi sabtu tu...
huhuhu....dia kata x tau nk bagi ape utk harijadi sy kali ni...
so...ni la hadiah utk sy....adehhhhh...
x romantiknyerrrr....sian sy kan...
hadiah sy x dibalut pun....kena gesel jer kat jln...
wakakakaka...x per la kan....
lagipun memang tayar yg lame dah botak sgt...
dan salah satu tayar tu penah ditampal....
risau pulak nak drive jauh2 nanti....
so....sekali harung la cina2 tu kerjakan viva sy ari tu...
pasang tayar dgn spotrim nyer sekali....
apepun sy hargai pemberian yg asben sy bagi ni...
suami sy bagi spotrim 15 inci...sblum ni 13 inci....
korg tgk, besar x tayar keter sy tuu??
okla...nak solat zohor dulu...
esok2 jer la sy update pasal trip sy tu yer...



12 comments:

@yue said...

wah..lawa spotrim!

eh..xde apa yg perlu digelakkan..
apapn nama HADIAH..
pastinya dgn ikhlas dan sesuatu yang memberi MANFAAT..
hadiah x semestinya di balut cantik..

RaFFLeSiA MeRaH said...

ayue --->>>>

betul betul betul.....(dialek upin ipin yerrrr)

-----------------------------------

CuTeMiUt78 said...

wah.. besarnya hadiah utk besday ko.. bagus2.. takyah ko nak keluar duit utk menggantikannya..

RaFFLeSiA MeRaH said...

cutemiut78 --->>>>

besar smpai aku x leh nak angkat, hikssss....dah mesti aku main drive ajer lahhh kan....

-----------------------------------

♥ adLya ♥ said...

sonok apa dapat 4 lagi hadiah..kekekke.. lawo plak tuh..
ramai le dengki viva akak nti..hehehe..

aNIe said...

Wah!! orang tu dapat hadiah sportrimlah...tapi yang untung kereta dia...hehehhe

Cantik lah RF sportrim tu...

My Blog said...

sama ngan hubby aku.. dulu macam-macam dapat.. sekarang ni dia beri ahdiah yang boleh memberi manafaat pada rumahtangga ... hihi.. birthday dan ulangtahun perkahwinan dapat tv plasma dan peti sejuk je... jadilah kan.. tak membazir.. hihhhi

RaFFLeSiA MeRaH said...

adlya --->>>>

hikssss....sekali dpt 4 kan?? hehehehe....apepun akak sukerrrrr ngan rupa spotrim tu....

-----------------------------------

anie --->>>>

si viva tu numpang tuah tuan dia ajer kak....tq kak sbb sudi puji viva sy tuu...hiksss...

-----------------------------------

myblog --->>>>

kesimpulannya hadiah tu boleh dikongsi bersama...kan kan kan....

-----------------------------------

ILA said...

Ehhh...apasal lak..takut kena gelak..baguih ler tuuu...menda tu mesti mkn beratus2..
kalau keta tu bley cakap, mesti dia wish TIMA KASIH kat kau orang cos siap make up kan dia..hehe

ehhh..kau gi Klang,yg belah mana ekk??

Purpleheart said...

Rm,
Kelang tu blah mana, kg delek ke, simpang empat ke teluk pulai ke, bukit naga ke, teluk menegun ke, jalan kebun ke.. (alamak terlebih sudah..)

antalya said...

mahal giler adiah besday akak..riban2 tuh

nizza-abira said...

wah! unik betul hadiah yg diterima tu...
ok lah tu kak, lain dari yg lain kan... :)

anyway...
Hepi Blated Besday...