06 March 2009

BOLEH TAHAN...



ooooo...ni la mkn mlm sy utk mlm td...
just buah betik ajer...
sy masak2 pun cuma suami sy jer mkn sorg2...
sy jadi peneman dia ajer....
tgk tu...gambar betik sy dah dipotong2...
dan dimkn didpn tv umah sy...
siap dihias dgn bunga2 carnation dr cameron highland lg...
emmm....sbenarnya dh 2 mlm sy x mkn nasi...
dan dh 2 mlm jugak sy cuma mkn buah ajer...
harap2 diet sy menjadi....huhuhuh....



ni kad dari blogger nurmala....
baru dpt kad kawin dia smlm...
thanks byk2...insyallah, kalau ade rezeki smpai
lah akak ke wisma sejarah tu yer....
n x boleh nak janji....k...

okla yer....dah pukul 7.30 pg ni...
sy lum kuar gi keje lagi...hiksss....
mesti lmbt smpai opis ni nanti...
x pe la sesekali kan....

10 comments:

My Blog said...

wah... menjadi diet ko yekk... tak leh jadi ni... aku ni sentiasa tertinggal je... minggu depan kot start diet aku... hihihi

Fadh said...

haaiii berdiet plak ke? he he he

ILA said...

Riz, aku tak pandang buah betik tu..Tapi aku suka kat bunga tu.Bak sekuntum carnation tu..hehe:p

hemm..dari segi pndangan optik..kau dah mula pndai mgambil gambar.sangat menarik 'sudut' yg kau ambik:D

^ez^ said...

wahh...diet ek.huhu..ez ni duk umah keje nk makan jek.tah bila nk diet ni.huuu..makin gomok je rasanya asyik makaaaann..huhu

betik tak suka makan.hehe...

antalya said...

selamat maju jaya

CuTeMiUt78 said...

uishh... bagus2.. terus kan usaha diet tu ya

su said...

su pon diet tp susah lah nak kuatkan smgt...huhuhu

YanDarwisy said...

Apesal nak diet2 ni Kak? Asal badan sihat o.klah tu. Tapi Yan mcm nampak sesuatu yg menariklah. Bli Sofa baru erk...? Pemandangan belakang sgt menarik! Pandai amik gambar.

RaFFLeSiA MeRaH said...

thanks for u all yg masih sudi tinggalkan komen dah mengikuti cerita-cerita di blog sy....ramai yg kata sy dh pandai amik gambar, hehehehe...sebenarnya main snap jer tuu...yan....tu sofa lame dah beli, sblum kawin dah ader sofa tu....nampak cam baru ker??

reone said...

salam..singgah kejap, best lak baca blog ni.