11 February 2009

Si Qilah....



kenal x anak sape yg chekchi ni??
sape lg kalau bukan aqilah najla anak puterisatu...
tgk tuuu...menakal x abih2...
ari isnin tu sy ke ampang pi jumpa budak debab ni...
makin debab, kusmangat sy dokong dia...hehehe...
tgk la gambar atas tu...dia x nk pakai baju...
menakal atas katil baru dia...
tp aqilah dh pandai panggil name sy...
NGAHHHHHH....NGAHHHHH dia panggil sy....
sebutan CIK tertinggal kat mane tahhhh...
kalo sy dtg sane memang sy layan dia betul2...
papa ngan mama dia pun dia x heran dah....
asyik ngekor aku ajerrrrr.....huhuhu....
okla yer...just nk update jerr....

16 comments:

PuteriSatu said...

ko dah balik pun dia tanya....ngah...aner?? ngah anerr??? ngeh-ngeh-ngeh...

♥ adLya ♥ said...

cepaT2 le cikngah ade baby kan..tp jgn lupakan aqilah lak..hehehhe... rezeki akak kan ngn twin still dok dekat2..leh le lawat2 slalu..cam sy twin jauh di swak..uhukhuk...

RaFFLeSiA MeRaH said...

PUTERISATU :

ooo ye kerrr...sian dia ekkk, takperla...skrg ni ari sabtu suami aku keje sampai ptg, sesekali leh la aku gi ampang melayan si debab tu lagi....huhuhu....

-----------------------------------

RaFFLeSiA MeRaH said...

ADLYA :

ooohhh...adlya pun twin gak ker??? laa....baru ni akak tauuu...tu la, nak kata dekat tu jauh jugak laa....amik masa stgh jam jugak nak sampai ke umah diorg tu, tapi sib baik jer la akak boleh drive sendiri....tu yg bila free tu merayau ke sane.....

-----------------------------------

Fadh said...

ko ngan puteri1 seolah2 berpakat utk bagi aku cemburu...mentang2laa aku nie xde anak pompuan...korang tayang kat blog korang baby girl yer...xpe xpe isk isk isk...

RaFFLeSiA MeRaH said...

FADH :

alaaa cikgu ni, jgn la sensitif sgt....skit pun kitorg x niat nak wat awok jeles....secara kebetulan ajer laaa....syukur jer la cikgu ooiii dgn anugerah tuhan tu, dari nk banding dgn org yg langsung x der cahayamata...tgk koi ni ha, lum lagi tuhan nak bagi cahayamata, awok lagi bertuah nak banding koiii ni haa.....so, fikir fikirkan la yer cikgu, lagipun org umoh awok te muda lagi....tah2, pasni dpt baby girl pulok, silap2 dua sekali kembor.....

-----------------------------------

YanDarwisy said...

muka sama per...kasih sayang 2 org ibu ma...tapi dia nampak tul2 manja dg akak

^ez^ said...

comelnyeee..

nak cubit boley?

hik hik hik (*0*)

antalya said...

cekci nye

mamafif said...

eiee....ilah x aluuuu

shalin said...

cik ngah,cepat la dapat baby
nanti leh main ngan qilah
heheheh
panggil cik ngah gak la kat akak
heheheh

ArELeEz said...

shedapnye name dia.. secomey orgnye.. ;)

RaFFLeSiA MeRaH said...

YANDARWISY :

memang manja pun....sampaikan time akak nak balik pun kena nyorok2 dari dia ataupun tunggu dia tido dulu, kalau dia nmpk sure melalak nak ikut....

-----------------------------------

^ez^ :

cubit arrrr...xde masalah, muehehehe....

-----------------------------------

ANTALYA :

dia tingin nak jadi model pamperss....ekekeke....

-----------------------------------

RaFFLeSiA MeRaH said...

MAMAFIF :

hikssss...memang x malu pun...

-----------------------------------

SHALINZ :

tunggu laa...ader rezeki ne tau sekali dpt sepupu sampai 2 org ker nanti...hikssss, berangan jer lebih....

-----------------------------------

ARELEEZ :

hiksss....kembang la montot si qilah tu kena puji....

-----------------------------------

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. dah nama pun anak sedara kan.. sure la kena layan lebih2 skit..

徐若瑄Vivian said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色