23 February 2009

NAK BELAJAR



kali ni x nk tayang tudung dah...
takut ader org jemu, muak dan sewaktu dgnnya....
hiksss.....
nak belajar ape??
sebenarnyakan...malu arrr nak bitau....
ooo...biskut tu kenape??
tu la makanan sy skrg...
sy nak cuba belajar berdiet....
berat badan naik agak mendadak la jugak...
tu yg mcm dah risau jerrr...
kaki pun selalu sakit2...
mgkin kah ni akibat badan dah gomokkk?
oooohhhh....tidak...
so skrg mkn nasi pun cuma sekali sehari jer...
kalau tghari dh mkn, mlm dah x mkn...
kalau tghari x mkn, barulah mkn nasi mlm...
skrg ni cuba nk lebihkan mkn buah2 ajer...
checheche....takut cita2 tu cam taik ayam jer...
harap2 sampai bila2 la kan...
melainkan kalau dah berbadan dua tu...
memang x leh la nak berdiet lebih2...
hiksss.....

9 comments:

CuTeMiUt78 said...

ish..ish.. ko rasa ko sudah gomoks ke.. aku tgk maintain je.. heh..heh.. tgk sok klu ko dah berbadan dua..

Faizah_Haris said...

aiksss? tak nampak pun gumokss??....hmmmm....jgnn laa diet sgt....dah ok dah tu...hihihi

DYLA said...

kak,
mcm ngata sy je kak.. :(

ala akak tu mana ada gemuk.

ILA said...

salam buat riz
wahhh...mehh..bersama2 lah kita berdiet..
uiii..tak cukup biskut tuuu...cos biskut ni masih ada kandungan gula.

kalau nak best mkn jacob weatmeal. than mnum quaker oat-nesvita 3 in 1.dah tuuu kena mkn buah. tiap2 hari kena mkn buah. tak mo mkn bnda2 bergoreng & mnum ber ais..

cehh wahhh..nasihat org konon..ni hahhh...berat sndiri tak turun2 lagiii..huhuk~ seyesss..mmg susah nak bagi turun..tapi naik bukan main senang...tui takkk riz??

ayumkay said...

tengok okkkkk jer tak gumuk poonn.. apapun selamat berjaya dalam pembelajaran ye ;)

Fadh said...

ha ha ha ko terasa ke ngan komen aku...sorry laa...

bagus2 teruskan niat suci ko tue untuk menguruskan badan...wife aku pun tgh berdiet...aku suke sbb jimat duit aku dan bahagian bajet mknan untuk dia...bleh aku gunakan untuk penyakit gila aku ha ha ha

antalya said...

kak, jgn mkn nasik mlm walaupun xmkn tghari..kalo nk mkn nasik jugak, mkn b4 kol 7mlm

Purpleheart said...

rm, su pun tengah diet, konon la diet.. tapi rm tak nampak pun berisi.. tak yah la sibuk diet, kang cian cik abang makan sowang..

Kalu nak diet, try pakai korset, selera makan kurang, nak makan tapi tak leh banyak2 la. Su beli korset pun kat cosw** je, murah skit.

徐若瑄Vivian said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色