23 February 2009

JANGAN LAH JEMU YERRR....









korg jgn jemu nengok tudung2 murah aku tu yerr...
hiksss....bukan aper....
sbb ader dua tiga kaler lagi sedang menanti utk dipublish...
wekekekekeke.....tungguuuu.....

12 comments:

Fadh said...

tak jemu tapi muak jer ha ha ha

Anonymous said...

hi raflesia merah,

saya ni actually ur silent blog reader, suka baca blog u, sngt santai je

selalu suka bace and tgk gambar tp kali ni rase nak bagi komen sbb nak tanya, kat mana u beli tudung tu, nampak cantik, especially bhgn depan tudung tu. berkenan saya

harap dpt share ye :)

ija

JIVEBUMZ said...

waa ada peminat tudung ekin nie yer..

azie said...

apalagi kak...le buat biznez nih....

ayumkay said...

ni nak jadi model tudung ke nak promote tudung ni? heheheh.

baper hengget beli dik tudung tu? bahagian depan labuh tak? tutup dada kira ok tu.

antalya said...

sy pon ada beli byk jugak tudung camni..tp semuanya bg kat mak pkai..sbb xsesuai ngan muka sy yg bulat

nURmALa mAZLan said...

kak, kita baru beli satu tudung ni semalam sbb nanti kan nak gi JAIS submit borang kebenaran kahwin tu..ekekeke~~

ArELeEz said...

xjemu lah.. ok jer.. ;)

NONIE AZIZ said...

hahaha...harus Ekin tak leh cari makan RM...bantai le noksss...janji ini blog ko punya sukalahhhh...

CuTeMiUt78 said...

amay sesuai ngan muka ko... he..he..o beli kat ne erk.. yg sama kaler tu.. kat sini aku tak jumpa camtu la.. semuanya contra kaler..

luna said...

cdgn saya..akak kekal lah dgn tudung gelap atau hitam..coz ia sangat menaikkan seri muka akak..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

chantek tudung tu
yanie nak try pakai..
tp takut tak sesuai dengan muka jer...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************