18 February 2009

Kelakar Ajer....

pagi sabtu lepas dpt sms
--->>> askum kak...jadi x minggu ni nk wat pest.bakar

aku pun terkulat2 duk pk camni...
ha??? sape pulak nak wat pesta bakar ni??
nak bakar rumah aku ker???
huhuhu...debar2 kejap ati ni...
pastu aku reply balik....ni sape ni??
dia reply balik....
akak ni yg keje kat tingkat 7 wisma **** kan?
pastu terus terpikir kat sorg budak tuuu....

ceritanya camni.....

pagi jumaat sblum sabtu tu....
tetiba ada sorg budak yg selalu tukar pewangi
kat opis aku dtg hulur kalender...
aku pun tgk arrrr kalender dia....
dlm ati....oooo, bdk ni dr syarikat pest control...
ekceli memang dh lame nk cari syarikat ni...
tujuan --->>> nk hapuskan tikus & nyamuk...
yg agak keterlaluan kebelakangan ni menyibuk kat umah aku...
huhuhu....so, discuss gitu gini ngan budak tu....
dia pun bagi no fon dia....dia kenalkan diri dia bakar...
aku lak x bwk hp time tu...
main salin kat kertas ajoooo...
sampai ke sabtu lupa nak salin kat hp....

dh ingat balik kat budak tu baru la terpikir...
rupanya pest.bakar tu pest, and bakar tu nama dia...
huhuhu....ingat nak wat pesta bakar pulak kat umah aku...
aduiii...nak pecah perut aku ngan asben aku gelak...
tapi x jadi wat pesta bakar minggu ari tu....
coz asben aku kena kojer....hiksss.....
leh kali la yer bakar kita wat pesta bakar....hahahaha....

9 comments:

puterikurekure said...

hahahaha.
macam saya dulu la
orang dari kedai guess call,
saya ingatkan dari kedai jual gas.

apakah?
hahahahaha.

A.I.Z.A.T said...

hahahah,ape ar..da agak da nama die bakar tp sala die ar,buat ar slash ke pe.hehe..

p.s-salam singgah

antalya said...

patutnya dia guna nama burn..baru la tak silap paham kan..pest.burn

^ez^ said...

hahahaha

klaka la akak.lain org lain style hanta sms.tu yg selalu confuse.ez pun byk kali salah paham cam tu.hehe..

nURmALa mAZLan said...

Wakakakakaka..ada ke pesta bakar kak..pesta buih ada la..huhu~~

@_da said...

heheh lawak kalo tersalah faham ni kan.. sib baik tak buat pesta ikan bakar

aNIe said...

hehehe...tulah...dia tulis pendek2 sampai lain jadi maksudnya...

Fadh said...

ha ha ha he he he hu hu hu

CuTeMiUt78 said...

addoiii... guling2 aku ketawa sorang2 baca n3 ko ni tau.. ingatkan pesta bakar pe plak...yg ko nak join kan.