03 February 2009

Hepi Besday Buat Suami....



ari jumaat tu still pegi check darah....
ooooohhh....ari tu platelet menurun la pulak....
tengok tu...30/1/2009 platelet cuma 93 ajer....
so, doktor terpaksa masukkan air sebotol....
dekat 1 jam tunggu air nak bagi abih sebotol....
esoknyer pegi hospital amik lagi darah....
alhamdulillah, doktor bagitau darah dah naik 151...
so...ahad x yah pi spital lagi dah....



ni la muka org seminggu kena amik darah....
tgk tu...tgn dia berbalut pas kena cucuk nak masuk air...
kesian.....nak wat camane, dugaan tuhan tu....
harap2 pasni sihat mcm biasa....
hari ni dia masih mc....badan lemah lagi....



ahad baru ni kan ke Hari Wilayah...
kalau nak tau.....
01 Februari besday suami sy..
tgk tu....dia dpt kek cantikk...
hehehe...sy la yg pilih....dia x tau pun...
sbb masih x larat...just tunggu dlm keter ajer...
nak wat camane...
tahun ni sambut besday dgn badan x sihat.....
dia kata mcm budak2 nak beralih umur...
mesti demam....hikss.....

emmmm....epi besday tu you....
moga panjang umur dan dimurahkan rezeki...
mohon ditetapkan iman dan sentiasa dlm peliharaan Allah...
so...1,2,3...tiuppp....fuhhhhhhh.....
sori abang....tahun ni x sempat cari adiah...
paham2 la kan, memasing dah x sihat....
tapi suami aku ckp....jaga dia sakit pun dah kira adiah dah...
huhuhuhu.....takperla....bila2 masa leh bagi adiah kan....





tgk tuuu...ajak posing pun x nak...
dia kata dah x larat nak posing....
huhuhu....sy pun posing jer la sorg sorg...
ngalahkan besday boy....muehehe.....



ni coklat from london...
cc sy baru balik dari sane...
nyam...nyam...sedap....

14 comments:

Fadh said...

happy birthday untuk suami moga sihat selalu dan berbahagia hingga ke akhir hayat.

YanDarwisy said...

Wah...sgt meriah! Biler lagi nak bertiga? Seronok benau yg menyambut besday itu. Aper hadiahnyer?

antalya said...

hepi besday abg awie

kasihlatifah78 said...

ckp ngan pak ngah.. hepi besday... semuga cepat sembuh...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

eppy bday..moga cpat sembuhyaa,.,cantiknyer kek nyerr...cedaplak tuh..coklatttt...nyummyyy

CuTeMiUt78 said...

oh.. kesiannya la org nak beralih tahun ya.. demam.. heh..heh..heh.. selamat ulangtahun utk cik awie.. semoga dipanjangkan usia.. dimurahkan rezeki dan tercapai segala yg diidamkan.. dan juga semoga berbahagia hingga ke akhir hayat

Faizah_Haris said...

laaaaaaaaaaaaaa....besday hubby sama ngan faizah lorrr...huhuhuhu!!

RaFFLeSiA MeRaH said...

FADH :

amboiii...gambar mata lak kali ni yer cikgu...hiksss.....apepun thanks atas ucapan cikgu tu...sy tolong aminkan ajer.....

-----------------------------------

YAN DARWISY :

hiksss....nampak meriah tapi sebenarnya sambut tu cuma berdua jerrr....ooo, tang bertiga tu terserah pada yg maha kuasa...mane tahun sok lusa dah ader baby dlm peyut ni...sape tahu kan...amin, mudah-mudahan....

----------------------------------

antalya :

thanks yun....

----------------------------------

RaFFLeSiA MeRaH said...

kasih latifah :

terima kasih byk2, harap2 minggu dpn dah sihat sepenuhnya....

-----------------------------------

lovelyzz cornerzz :

tq....memang sedap kek tu, name nyer mixed nut coklat....ader badam kat tetengah kek tu...

-----------------------------------

cutemiut :

thanks byk2....

-----------------------------------

faizah hariss :

laa ye kerrr...tapi sebenarnya dah ader 2 org member akak same tarikh lahir dgn asben akak....sorg tu member blog, sorg lagi member chatting....

-----------------------------------

ILA said...

Salam Riz,
hmmm...lain rupa cokelet dari London tu ekk..flavour apa tu yang??

Nah ni..utk suami kau..
FEBRUARI BEFDEY
* Berfikiran abstrak.
* Sukakan benda yang realiti dan abstrak.
* Bijak dan pintar
* Berpewatakan yang mudah berubah.
* Mudah menawan orang lain.
* Agak pendiam.
* Pemalu dan rendah diri.
* Jujur dan setia pada segalanya.
* Keras hati untuk mencapai matlamat.
* Tidak suka dikongkong.
* Mudah memberontak apabila dikongkong.
* Suka kegiatan yang lasak.
* Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif.
* Mudah mempamerkan marahnya.
* Tidak suka benda yang remeh-temeh.
* Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya.
* Sangat berani dan suka memberontak.
* Bercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikan impiannya.
* Pemerhatian yang tajam.
* Suka hiburan dan sukan.
* Suka benda yang bersifat seni.
* Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran.
* Berkecenderungan pada benda yang tahyul.
* Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros.
* Belajar untuk mempamerkan emosi.

hehehehe....mana yg ngam utk suami kau;)

SEMOGA KALIAN DI BERI KEBAHAGIAAN SELALU..AMIN..

~ yus ~ said...

happy birthday utk suami akak, moga cepat sembuh...

nURmALa mAZLan said...

happy birthday utk hubby akak..
semoga panjang umur dah sihat sentiasa

Iera said...

salam perkenalan juga utk akak.. thanks, sebab sudi lawat blog iera...

Masy said...

epy sebeday utk asben akak :)