18 December 2008

Kereta Aku....



smlm dah start pasang roadtax baru...
huhuhu...melayang duit ku...
sib baik dpt rebet...tp x de balance pun...
sbb bayar roadtax n insurance lg byk dr rebet...
hahahaha...



dah lame keter ku x wangi...
sian dia....
last2 rembat gak refill ambipure vanilla...
emmmm...harum jer bau dia...



aksesori ni dah lame...
tapi lupa nak snap gambar...
beli kat central market...hehehehe...
lame sungguh x ke sane...



ni muka budak2 nenggek keter aku time pi PD ari tu...
huhuhuhu....semua pakat nak nenggek keter aku...
sib baik tuan keter x cicir....
tgk tu...otw blk kl, memasing dah penat....
langsung tetido....

10 comments:

ija said...

wah, cm sonot je g pd kan..tapi hubby ngak suka laut2 ni sgt..huhu..
p/s:keta kita mempunyai aroma yg sama kak..

RaFFLeSiA MeRaH said...

ija : sesekali syok gak la, tapi ponekkkkkk arrrr....best kan bau vanilla tu....

puterikurekure said...

comel je bebudak tu. penat sungguh rupanya.

RaFFLeSiA MeRaH said...

puterikurekure : hehehe, yg kanan kiri tu sebaya, tahun dpn masuk darjah 1, yg tgh2 tu tahun dpn masuk darjah 4 tapi badan same saiz jer tiga2 tu kan....

antalya said...

ambi pur pacific air lagikk best hehe

aNIe said...

RM...anak2 akak kalau pegi kemana2 pun suka menenggek keta2 mak sedara pak sedara diorang...

ArELeEz said...

chantek aksesoro tuh!

Nurmala said...

dulu road tax kita exp.. ngam2 31 dec.. skang ni dah bulan july la pulak

mamafif said...

kiter bln 2 taun dpn mati...sibbaik leh claim lg rebett...

ILA said...

TAk per Riz...
pjam celik,pejam celik..bila naik tahun nanti..bila kau renew roadtax arganya smakin murah.Syarikat insurance akak bagi potongan kat kau.tahun pertama jerrr..yg agak 'bengkek' sikit..

aikkkk!!!bukan ke kau dapat bonus yg balance tu..uiiiiii