16 September 2008

Tadarus & Khatam Al-Quran PUSPANITA Kebangsaan















mintak maaf bebyk pada kwn2 blog, sbb tuan punyer blog jarang melancong ke blog korg, terima kasih sbb korg still sudi melawat blog aku, kali ni aku tempek gambar jer la yerrrr....ni majlis pagi td bertempat di putrajaya....tghari td dah balik opis semula....

25 comments:

ILA said...

Salam...
rasanya kau tak cuti ari ni kan..??
Jujur aku katakan...kerja gomen mmg best.dpt joint tadarus & khatam al-quran skali.Aku dulu tak t'tinggal.Siap naik pentas skali.Dah tu bila raya..dept sanalah dept sinilah..masing2 buat majlis hari raya..selagi syawal tak abis selagi tu lerr..ada jerr..majlis makan2.Dua tahun experience kerja kat Kolej MARA,mmg rindulah gamaknya.
Skrang kerja kat private, majlis2 agama mmg tak di titik beratkan..sementelah bos aku kristian.bulan poca @ tak,kerja kena jalan.Cuma soal makan2 tu kita masih maintain.Seb.dia hobinya pun suka makan..hihikk..

antalya said...

sy blom pon register jadik ahli puspanita lagi ekekeke. teruk betoi. abestu nk wat camne. puspanita kat sini mcm lebihkan senior je

RaFFLeSiA MeRaH said...

ila -->alhamdulillah opis aku memang dari mula keje dah aktif dgn puspanita ni tapi takat jadi ahli biasa jer laa, yg ader jawatan ni bagi la org2 yg aktif skit...

antalya --> kalo akak pun akak x nak join gak lah kalau dah jenis gitu, sini same jerrrr...

zareda said...

Salam kenal dari kak zar

Bila Tadarus ni..Kka zar aktif puspanita kat jabatan. Dulu pegang jawatan jugak.. bes dapat kenal ramai orang tapi sejak kerja makin banyak.. kena letak jawatan ler jadi ahli biasa jer tapi masih aktif

puterikurekure said...

wah! cunnye kakak kite ni!

pewiiiiiiitttttttt!!!!!!

YanDarwisy said...

Kali ni byk pict akak. Alhamdulillah..bulan2 pose nilah nak bykkan pahala..tersenyum simpuh lagi kakak kiter ni.

akumasihdisini said...

susah btul nak masuk blog nie sbb terlalu canggih hinggakan kelajuan internet aku tak dapat nak memasukinya...nie pun masuk kat cc...

cHeRyNa PiReS said...

waahh..bergaye sumenye...
time kasih sbb masuk blog kite:D

Masy said...

piwiiiiiiiiit~

cikdinz said...

ingat kan cuti. kena masuk opis balik ye...

zino said...

itulah kelebihan keje gomen ni macam macam ada hehe..
muga2 majlis tu berjalan lancar..

Ayu said...

waaahhh bestnya ko weiiiii

NONIE AZIZ said...

waaaaahhhh...bagus la...

13may said...

selamat hari raya!

NBK466 said...

Tak mengape..den pun sometime bzz sampai tak sempat nak jemguk gak..bila2 free lak ek...

sya said...

wah lama tak masuk sini terkejut melihat kemerahannya. kak sya nak wish Selamat Hari Raya and Maaf Zahir Bathin

aNIe said...

Masy...akak nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA buat Masy dan suami...

Maaf zahir batin...

Jemput ke blog akak amik e kad ye...khas buat teman2 blogger

akumasihdisini said...

lama tak mengupdate nie...cbuk shopping ke...shopping2 gak jgn jadi macam kembar dah laa...klau bleh ngan tokey kedai tue pun dia nak shopping

shalin said...

waaaa
bestnye
kite tadak peluang la

CuTeMiUt78 said...

slamat hari raya, maaf zahir batin. Seandainya ada salah dan silap harap dimaafkan. Mana ler tau ada yg tersinggung.. ampun dan maaf k. Pe pun nnti ambil kad raya kat blog kita k

HappyIrfa said...

SALAM KAK RM..
SLMT HARI RAYA..maaf zahir batin.
hati2 dijalan raya

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]macromedia com software flash about, [url=http://firgonbares.net/]working with autocad in 3d[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] buy software applications 5 Pro
2007 oem software [url=http://firgonbares.net/]cheap downloadable oem software[/url] education software prices
[url=http://firgonbares.net/]nik software academic[/url] christian discount software
[url=http://firgonbares.net/]adobe acrobat 9 pro serial number activation error[/url] nero 9 megaupload
buy web design software [url=http://firgonbares.net/]discount microsoft office 2003[/b]

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]buy cheap computer software, [url=http://sunkomutors.net/]cheap software microsoft[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] cheap software for schools 2000 oem software
office 2003 activation crack [url=http://sunkomutors.net/]Mac Box Set NEWLY[/url] is quarkxpress 8 compatible with quarkxpress 7
[url=http://sunkomutors.net/]from oem software[/url] shop pro x2 software
[url=http://sunkomutors.net/]adobe photoshop cs3 class[/url] student discount on microsoft office 2007
cheapest microsoft software [url=http://sunkomutors.net/]sell your software[/b]

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software reseller in india, [url=http://murudobaros.net/]academically discounted software[/url]
[url=http://murudobaros.net/]adobe acrobat professional 9 crack[/url] buy bulk software kaspersky reg crack
office 2007 enterprise edition [url=http://murudobaros.net/]office enterprise 2007 activation[/url] buy software online australia
[url=http://murudobaros.net/]acdsee 8 ratings[/url] software retail shops
[url=http://murudobaros.net/]Content Bento 2 Mac[/url] autocad architecture
buy dreamwaver [url=http://murudobaros.net/]academic software project[/b]

Anonymous said...

[url=http://vonmertoes.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]windows xp home activation crack, [url=http://bariossetos.net/]list of software resellers in[/url]
[url=http://hopresovees.net/][/url] discounted academic software filemaker pro web database development multi level
price checker software [url=http://bariossetos.net/]coreldraw x3 serial numbers[/url] nero liquid tv
[url=http://vonmertoes.net/]oem software work[/url] nero 9 trial
[url=http://hopresovees.net/]office 2007 enterprise key gen[/url] software products price
adobe art software [url=http://bariossetos.net/]or selling software[/b]