29 August 2008

Sponsor...

mlm td pas magrib, gesa2 pi one utama somi isteri...nk cari ape? somi aku nak cari jeans kat levis, ari tu tgk kat alamanda dh berkenan sgt tapi malang sungguh nasib...kat sane x dak lak size dia...tu yg nak pi cari kat one utama...langsung x dak patern yg tu...katanya lum sampai kod nombor jeans yg somi aku tanyer tu...try gak jeans yg lain, tahhhh...mcm buruk jer jeans2 tu seme pada aku...yg satu tu pulak aku dah kenan laa tapi ader lak patern lobang2 kecik, kata somi aku, ni kalau terbukak dia nyer benang, nak solat takut x sah kuar aurat pulak...muehehehe, last2 dua kali masuk situ langsung x jadi beli, x per la, member kata len kali kita pi tgk kat levis sunway pyramid pulak...terus round kat jaya jusco, dia kata nak cari handbeg ngan kasut dak? bolehhh ajerrrr....jenuh gak keliling bahagian handbeg tu, mane yg aku berkenan, dia lak x kenan...tapi aku tau...kalau aku nak jugak mane yg aku suka tu sure dia x kisah, tapi kurang2nya aku pk gak, biar dia yg pandang cantik sbb dia yg nak sponsor aku, kan....pastu cari lak kasut, dua tiga kedai gak masuk, semuanya takder size aku....last2 masuk vincci...inilah barang yg aku dpt mlm tadi....dan pagi ni terus pakai gi keje....x nyempat lagi dahhhhhhh....


14 comments:

Purpleheart said...

Amboi beshnyaaaa dia, dapat kasut ngan beg raya... emm kasut dan beg ramadhan, hehehehe...

sebelum pakai dah gigit ke kasut tu? hihihihi..

suhaidamohaini said...

akak cm g tgk kat levis the mall..situ nk kecik sekali pun boleh...

comel la kasut akak 2...berkenan lak

Irfa said...

salam kak rm..
wah dah soping raya yer,,bestlah dia ada org blanja

13may said...

cari suar, dapat kasut :D

antalya said...

alhamdulillah ada org tu dh mula rajin nk bg adiah kat wife dia

puterikurekure said...

uishhhh....
bestnyee!
:)

ayu_mkay said...

waaaahh bestnyeeeeeer awal2 lagi dah dapat kasih & handbag raya. mmuuuuaahh sayang abang.. camni kot ayat Reff kat suamikan.. ekekeke.

cutemiut78 said...

amboi2..kemain lagi erk..tuk raya ke??

shimahz said...

cantikla kasut tu kak.. dah lama shima x g vincci.. bila dah pindah ni lagi la tak menyempat nak ke sana

Kak Lady said...

Rafflesia...beg tu cantik...suka...dah nak raya eh?

Selamat Menyambut Ramadhan dari akak buat Rafflesia dari akak sekeluarga...

Yatie said...

wahhh, dpt kasut and handbag gitu .. best .. best .. apa2 pun salam Ramadhan ye RM.. selamat berpuasa dan moga2 diterima ibadah kita .. amin:)

~dyla~ said...

wah wah, bestnya skali dpt handbag ngan kasut.

lain yg dicari lain yg dpt... untungnya

YanDarwisy said...

Wah...ni kasut dgn beg ramadhan ker? Ade pulak yer...yelah thn ni bli utk isteri, thn depan maner tau bli utk baby! Bleh gituw..Anyway Selamt berpuase

Mira said...

eh, eh, kite pun dh try sandal vinci tu ari tu tp x jd beli... ehehehhe