14 August 2008

Belajar PhotoDream N PhotoScenery...

Ni la antara hasilnya....baru nak belajar camni la gambar yg aku reti nak reka...hehehehe.....







Ni gambar kat wallpaper desktop aku skrg, okekkk....

21 comments:

antalya said...

cantiknya...nk blaja gak leh tak? tunjuk ajarku sifu

ida.. said...

fuyooo.. mcm2 leh buat kan. cantik... akak kena buat entry tuk ajar kitorg nih.. hehe

cendawanintim said...

cantikkkkkk, susah ker nak membuatnyer??

ILA said...

WAH!WAHHHH!!SANTEKK GITUUU..MCM PROGRAM PHOTO SCAPE (BLEY FREE DONWLOAD)

WAHHH..KAWAN AKU DAH MULA MINAT DGN BIDANG DESIGNER LER PULAKKK..BRAVOOOO!!!

~dyla~ said...

kak,
mana nak dpt nie? leh free donlod ker?
plz share k..

RaFFLeSiA MeRaH said...

antalya --> x der masalah nak ajar....nanti kita belajar kat chatting yerr...

ida --> insyallah, nanti akak ader masa akak buatkan entry nye...

cendawanintim --> senang jerkkk...

ila --> hehehe...memang minat tu dari dulu lagi tapi duk pendam jer dulu....

dyla --> aá...free jer d/load nyerrr...nanti la ader masa akak buatkan entry ajor wat mende ni yer...

ayumkay said...

waaahh cantik cantik... ske pic Reff ngan aqilah tu :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ala...adik hang kan leh bg tjuk ajarr...dia teror tuhh

cutemiut78 said...

wah2..bukan main lagi ko erk.. sepesen ngan adik ko tu..
pas ni sifu ajarkan erk..nak gak buat camtu..

NBK466 said...

Fuh...terra...terra...

Masy said...

fiwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!~

Nurmala said...

cantiknya..
nak buat jugak macam mana ek??

zino said...

dulu ada belajar photoshop.. lama tak godek agaknya dah tumpul le kot hehe

Purpleheart said...

Rm,
ajo le cemana nak buat.. nak gak tau..

haJa*darLingZ said...

mcm mane buat ni....nk jugakkkkkkkkkkk...ajo kan le...

Kak Lady said...

Rafflesia...dah pandai buay gambar yang cantik2 ye...akak malas dah nak godeh2 gambar ni...rasa penat lah pulak...

nizza-abira said...

memang cantik sangat semua gambar tu...lg cantik gambar mcm lukisan tu....
akk pun kene ajar niza jgk tau!
niza tuntut ni!!!hahaha...

YanDarwisy said...

Wah...dah pandai photoshop. X bleh carik makan aku ni. Dia dah mule dah...lepas ni bleh buat part time design. Bagus kak!

QasiehFirdaus said...

gmbr yg pakai baju peratin tu.. kalau per 10.. kite pagi 7.. yeay! yeay! baju mu itu chantek!

IdaShah said...

menjadi akak
belajar kat mana nih.citer lah sket

tintaHati said...

guna adobe pon blh... :) kena pandai try n error n explore :)