26 July 2008

Tak Jumpa 2 Hari...

skrg ni pukul 11.45 mlm (mlm minggu), aku skrg ni menaip blog kat umh puterisatu kat ampang...tinggal berdua ngan mak aku mlm ni, aku jadi peneman mak, sbb puterisatu 3 beranak pi PD ader family day husband dia kt teluk kemang sane...kebetulan smlm (jumaat), suami aku lak outstation ke penang...so, dari pagi smlm sampai la ni aku lum jumpa dia...huhuhu...windu arrrr, dh 2 mlm x jumpa suami aku...x sabar nak balik umah, td kul 10 lebih dia msg baru sampai kat umah...mlm ni suami aku terpaksa la tido sorg2 lagi, mlm td tido sorg2 di hotel kt penang, tapi mlm ni riuh skit umah kat sg. penchala sbb 2 org kak ipar ngan adik ipar lelaki yg jaga arwah mak dulu (si pie) dtg tido kat sane...x der la sunyi sgt suami mlm ni, kurang2 ader gak org kt umah, anak buah dia 2 org pun ader same meriuhkan umah tuuu...aku pun mgkin esok balik sane pas zohor kot, puterisatu pun mgkin sampai sini esok ptg...pagi sok aku dah dah plan ngan mak aku nak ke pasar tani kat umah sewa aku dulu, lame x menyoping dke situ...pas ke situ mgkin nak ke chowkit pulak teman mak aku beli buah2an kt pasar chowkit sane...pastu rileks2 dulu sementara tunggu lunch, and then baru lah gerak balik umah kot...huhhh...ngantuklah mata ni...saje2 nak update entry jerrr ni...ok arrr, nk tido dulu ye...slmt mlm semua...

9 comments:

Masy said...

saje nk jadi pengkomen pertama ehehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

masy --> hehehehe...tq, bukak2 blog pagi ni tgk ade yg komen, saje nk tau sape yg x tido mlm td, huhuhu...kul 5 pg tolong komen blog akak ekkk....awwww, terharunya....:D

Ayu said...

ko dah goreng kopok kan malam tadi kannnn :P

Purpleheart said...

Ala ciannya dia.. windu ya amat la ya..

RaFFLeSiA MeRaH said...

ayu --> dah lerrr, pehtu kengkonon nak ler ngadap kopok lekor tu sesame ngan cik abe...dia duk bantai nyambung pulak nengok intenet, langsung x layan aku ajak dia mkn kat dapur...last2 aku lak kena nyuap diaa...krup krup duk mkn, huhuhu...

RaFFLeSiA MeRaH said...

purpleheart --> haá...winduuuu, tapi ok dah jumpa ptg smlm...:D

cutemiut78 said...

heh..heh..
windu2 erk..
baru 2 hari...blm seminggu...sebulan..

puterikurekure said...

nape tak ikut hubby je kak?

13may said...

hehhe hehhe...