22 July 2008

Perginya Seorang Ibu Mertua...

Moga rohnya ditempatkan dikalangan org2 mukmin dan org2 yang beriman hendaknya, doaku x pernah putus selama beliau terlantar sakit...telah kuibaratkan dirinya seperti ibuku sendiri...cuma semua yg berlaku atas kehendak tuhan, untuk menguji diri anak2 seramai 10 org dan juga ujian utk dirinya sendiri...walaupun cuma 7 bulan aku merasa punyer ibu mertua, tapi sudah cukup bagi diri ini utk mengenali dirinya yg sebenar...perginya memberi kesan yg mendalam utk anak2 terutama bagi anak lelaki bongsu (adik ipar), selama arwah sakit hampir setahun, x pernah jemu beliau menjaga arwah...kemane mak pegi, mesti dia ikut...hospital, umah kak ipar, mesti dia ader gak kat situ...mmmmm...nak citer pasal ari sabtu tu...sok2 la aku citer yerrr...ni tgh ader keje sebenarnya, duk curi2 masa jerrr update blog ni...

18 comments:

mama ranggie said...

al fatihah,semoga roh beliau dicucuri rahmat...

suhaidamohaini said...

inalillah..mogo roh nya tenang di sana...al-fatihah...

byk2 sbr je kak..

Ayu said...

Innalillahiwaiinailaihirojiun...

mudah2an arwah diletakkan di tempat org yang beriman.. aminnn
al fatihah...

Dandelion said...

takziah kak. semoga roh arwah ditempatkan dikalangan org2 beriman.

puterikurekure said...

Al-Fatihah....

cemut said...

al-fatihah
moga roh nye dicucuri rahmat

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

takziahhh...

nizza-abira said...

takziah wat akk, hubby & keluarga yg lain...
semoga rohnya dicucuri rahmat...
Al-fatihah

Masy said...

alfatihah~

^@yue^ said...

takziah kak...AL-FATIHAH utk ibu mertua tersayang..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

takziah, moga rohnyer dicucuri rahmat...

ayumkay said...

Innalillahiwaiinailaihirojiun...

mudah2an arwah diletakkan di tempat org yang beriman.. aminnn
al fatihah...

salam takziah utk Reff, suami & family. semoga kuat menghadapi ujian ini.

YanDarwisy said...

Semoga Allah mencucuri Rahmat ketas rohnya dan ditempatkan dikalangan orang2 beriman. Amin.
Sabar byk2 yer kak. Allah lebih sayangkan dia.

cendawanintim said...

Al Fatihah.

ida.. said...

salam takziah tuk family husband n akak.. semoga rohnya ditemoatkan di kalangan org2 yg beriman... aminnn

~dyla~ said...

takziah buat akak sefamily....
moga akak n hubby tabah menerimanya...

Purpleheart said...

Setiap yang hidup pasti mati, semoga rohnya ditempatkan di kalangan insan yang beriman, amiin...

Faizah_Haris said...

al-fatihah....