30 July 2008

Dah Kureng...

alhamdulillah...lutut aku dah berbaik baik...hehehe, lutut kanan ngan kiri dah bertegur sape...wekekeke...smlm ader gak rasa skit lagi sengal2 kat situ, bunyik2 tu ader gak lagi kalau time smbhyg tu...pagi smlm saje2 lah duk tepek salonpas kat atas lutut ngan blkg lutut...huhuhu, panas jerrr rasa...sedapppp, sampai ler balik umah baru aku cabutkan, dgn bulu2 roma pun tercabut samer...muehehe....yg pasti pagi ni lutut aku dah mcm biasa...yeyyyy, syukur alhamdulillah, tapi kalo korg nak tau dah 2 pagi ni aku hirup anelene putih (piorrr punyer anelene tau) tapi x sampai pun satu cawan...stgh cawan, okkkkkkk...tu pun bila dah abih, rasa nak mual2, tapi duk tahan tahan kan jugak...cecepat jer hirup air kosong...wuishhh, teruknya nak minum susu.... kan....

11 comments:

puterikurekure said...

alhamdulillah....
:)

cutemiut78 said...

allhamdulilah...
keh..keh..keh..sampai tercabut bulu roma erk..lawak la ko ni..
minum ler anelene lagi..kali ni cuba perasa coklat plak..

HAPPYIRFA said...

salam kak rm..
minum susu masa peknen jer.dah x peknen x minumlah sbb kena beli susu anak.he he

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

anlene coklat cedap..tp pyh nk jumpooo

YanDarwisy said...

Susu mmg muak.Yan suke minum susu soklat dgn ais. Manyak sedap oooo.
Time pregnant dulu bantai 6 scoop. Amik ko penangan!

gula_kapazz said...

huhuhu sib baik da beransur baik lutut oak cik ngah.. kalu x kena g jumpe doc sebab kenkadang orng muda pun bleh kena radang sendi.. elok juga amik pil kalsium x yah pakse diri minum susu g pn mobile leh mkn kt mane2 je.

ida.. said...

alhamdulillah akak dah sihat.... akak sama cam saya jenis yg tak minum susu....tak ingat sejak bila tp lebih 10 tahun rasanya.. hehheheheh

shafa said...

Alhamdulillah dah sihat...p jumpa Dr semalam?tapi kl kau cuba anelen perisa coklat punya mst sedap..tak la rasa mcm yang kosong tue..

RaFFLeSiA MeRaH said...

puterikurekure --> syukurrrr...:D

cutemiut78 --> dah penah dah cuba coklat, rasa lagi x tahan rasa dia....yg x de campuran perisa ni, time telan tu x rasa ape pun, bila dah abih menelan baru rasa susu...huhuhu...

happyirfa --> hehehe...utk diri sendiri pun kena buh susu gak irfa, kang anak jer tulang kuat, maknyer tulang rapuh...ape citerrr....

lovelyzz cornerzz --> tmpt aku ni bersepah jer anelene yg perisa coklat tuhh...nak beli ngan idak jerrrr, aku pun dah penah cuba dulu2 minum yg perisa coklat tu, payah gak nak kekal...huhuhu...

yandarwisy --> huhuhu...time peknen memang kena paksa gak minum susu tu, time tu x pk diri sendiri, pk kan baby dlm peyuttt...hehehe...

gula_kapazz --> ingatkan sape ler gula kapazz ni, huhuhu...nun mukhnun rupernye...akak awok x berblog, awok la jd penyambung warisan yerrr...hehehe...oooo, pil kalsium ekk, pasai ler cikngah x terpikir...nanti kan ku redah farmasi secepat mgkin...

ida --> same la kita jenis x minum susu, tapi kalau susu pekat tu ok jer...wat milo ke teh susu ker, boleh ajer ditelan...tapi sbb dah x kisah minum susu, kdg2 tu malas jer nak minum...

shafa --> hehehe...dah penah cuba dah yg coklat tu...time telan tu x larat, rasanya yg kosong tu x rasa ape masa menelan tu, tapi bila dah sudah licin baru ler rasa smcm kat tekak...tu yg cecepat hirup air kosong...huhuhu...memacm ler alasan kalau dah x mau minum tu kan...

antalya said...

susu anlene baik utk tulang..tula dr dulu lg abg awie suruh join dia minom susu tu kan

RaFFLeSiA MeRaH said...

antalya --> tau...memang baik utk tulang...tapi tu lerrr, selagi x sakit selagi tu ler x nak minum, huhuhu....