10 June 2008

Tak ader aper nak citer

ekceli idea ketandusan ni...tu pasal x update2 lagi blog, gambar pun tarak...cuma nak citer pasal aku jer la yerr 2/3 hari ni...dari khamis aku tido umah adik, mlm jumaat, mlm sabtu tido kat ampang, suami outstation kat penang...sabtu pagi balik phg, sampai phg tghari...ahad tghari bertolak ke jengka pusat pi umah mak sedara sepupu kawinkan anak dia...anak dia 12 org, ni yg ke 6 anak dia kawin, x penah lepas2 lagi ke sane...dah separuh anak dia kawin baru skrg aku berkesempatan ke umah dia...huhuhuhu...balik dari kenduri singgah umah sepupu dkt2 situ jugak, lepak sejam kat situ pastu terus gerak balik ke kl...singgah umah adik, terus drive viva aku yg tinggal kat ampang 1 mlm x bertuan...sampai2 sg. penchala hubby dah sampai umah, kat opis x der la nak kata bz sgt skrg ni, tapi mata aku ni jap lagi nak layan titon kat dlm surau tu ha...mlm td kul 12 aku tido...aippp, bukan sbb tu tau...aku skrg tgh kibar bendera, amik masa 2/3 hari lagi ni...hehehehe...mlm td suami balik kul 10.30, layan dia gitu gini, last2 biasalah dia tido atas sofa, jenuh la nak ngejut suruh dia bangun mandi bagai....dkt stgh jam amik masa...so, tu jer nak citer kot...hrp korg tau aku bukan x nak update...kering idea jerrr ni...haa, lupa nak citer viva aku skrg tamak minyak arrrrr....huhuhu...penuh dkt RM80 ringgit...sabor jer lerrrr...dulu penuh RM60 lebih...tension tension....

23 comments:

antalya said...

summary ni hehehe.okla asalkan update
uhuhh minyak nye citer lg..tensennn

mama ranggie said...

janji dah update k!

suhaidamohaini said...

ok la 2 kak...janji update..

kelisa sy pun sama kak...terasa sngguh, klu bwk kete hubby lg la terasa....

ILA said...

kau pesan le kat Viva kau...
"hai Viva..tak mo minum byak2 ok,kena jimat2 skrang"
gerenti Viva kau ikut cakap Puannya!!!
hahahahha!!



lariiiiiiii!!

Mummy Rizq said...

yer! yer! cik abang dah balik.... ada ole mole tak???

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

suke beno lelap atas sofa tuh erkk...nk lelap..msukla bilik kann..silap ari bulan..mau biar tdo luaq tuh..hehehe

tintaHati said...

rata2 semua citer pasai minyak....sib baik la tinta cycle jer...hehe....

manje said...

salam

kene layan kan aje viva tu... sian dia... nati kang tak leh g keje plak... :)

Masy said...

akak, da bole masuk blog sy ke blom?

s * h * i * m * a * h * z said...

penangan harga myk naik, sume terasa.. baik yg ada kete atau yg xde.. sabor je la ae kak

cendawanintim said...

sumer tensen minyak kan...takder yang tak tensen..adehhhhhh

RaFFLeSiA MeRaH said...

antalya ---> aá...janji tuan rumah still ade dlm umah...

RaFFLeSiA MeRaH said...

mama ranggie ---> iyerrrr...

RaFFLeSiA MeRaH said...

suhaidamohaini ---> skrg ni semua keter pun akan terasa impact nyer tuuu...

RaFFLeSiA MeRaH said...

ila ---> kalau aku ckp gini ok dak? viva...kalau aku bagi ko minum air jer boleh dak, sbb aku nak bagi ko minum myk, myk dah mahai...huhuhu...kalau la dia kata ok...memang cikebum bum bum la akuuuu....huhuhu...

RaFFLeSiA MeRaH said...

mummy rizq : ole2?? huhuhu...haram ada....

RaFFLeSiA MeRaH said...

lovelyzz cornerzz ---> memang dah penah pun lelap sampai ke pagi kat sofa tuu...biar dia rasa sakit badan2 duk tido tmpt sempit gitu...

RaFFLeSiA MeRaH said...

tintahati ---> ni yg buat hati rasa nak cycle same niii...

RaFFLeSiA MeRaH said...

manja ---> memang pagi ptg duk layan si viva tuuu, kalau x dia majukkk....

masy ---> x leh lagi la masy, winduuuu winduuuu...huhuhu...

RaFFLeSiA MeRaH said...

shimahz ---> tgh belajar nyabarkan diri la ni shimahz...huhuhu, sebenarnya mula2 jer benda ni terasa, lame2 nanti x jadi ape dah, nak tak nak layannnnnn jerr..

RaFFLeSiA MeRaH said...

cendawanintim ---> kalau x tensen memang x normal la tuuu...hehehe...

NBK466 said...

Orang kerng satu, dua perkataan jerk N3..cam tak kering tapi agak lembab2 basah gi2..he..he..he..

RaFFLeSiA MeRaH said...

nbk466 ---> aá, betul la tuuu...pandai ngulas....