30 June 2008

Filem Sepi...


SINOPSIS - Filem drama romantik ini mengisahkan 3 orang yang berasingan mengenal erti CINTA, KEHILANGAN dan KESEPIAN. Adam, seorang tukang masak berjaya, meluaskan kerjayanya dengan mereka hiasan masterpiece untuk majlis perkahwinan. Tetapi dengan segala kejayaan beliau masih membujang dan belum bertemu dengan pasangannya sendiri. Kemudian seorang jejaka bernama Sufi yang sekian hari cuba melenyapkan memori pemergian isterinya yang telah mati. Akhir sekali Imaan seorang penulis teater muda yang menjadikan pentas teater sebagai tapak memahami masa silamnya dan kupasan demi kupasan kedalam masa depannya sendiri. Ketiga-tiga mereka akhirnya berkait didalam satu insiden dramatic yang akan merubah kehidupan mereka buat selamanya.

Apepun kuar panggung ptg sabtu tu...aku ngan suami same2 komen filem CINTA lagi best dari filem SEPI...huhuhuhu....

13 comments:

suhaidamohaini said...

sonok ke kak cita ni??? cam membosan kn je... tgk iklan dia cam xbest je...

IdaShah said...

filem cinta pun sy tak penah tgk
mcm pelakon yg sama je kan

mama ranggie said...

eira suke lagu tema filem nih!

RaFFLeSiA MeRaH said...

suhaida ---> tu yg kuar panggung ckp filem cinta lagi best...so, kalau star penuh 10, akak bagi separuh jer laa...huhuhu...

idashah ---> lebih2 lebih kurang gak...sbb ader 3 kisah yg berlainan tapi satu dlm satu tema...

mama ranggie ---> yup...lagu filem dia besttt...

Faizah_Haris said...

heheheh...tunggu dvd jer laaa cam neh...

antalya said...

ooo dh tgk ye...aikk ada org ckp citer sepi ni lg best dr citer cinta. musykil ni

RaFFLeSiA MeRaH said...

faizah_haris ---> aá, tunggu jer vcd...

antalya ---> lain org lain citarasanya...ni pendpt akak ngan hubby...apepun x der la rasa rugi beli tiket rege 9 ringgit sorg tu, bukan selalu pun tgk wayang, saje nak menggedik jerrr dari menggedik kat umah...huhuhu....

puterikurekure said...

saya hampa...

Masy said...

best citer ni. tp klu ikutkan tahap kesedihan, mebi cite Cinta lg sedeh kot. cuma tang Eja dgn Eusoff nyer ending mmg sedih laa huwaaa huwaaaa~

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

aku ..no komenn...sbb dh berzaman rasernyer x ke panggunggg..tgu la afif beso kut..ahakk...tp kan..mmgla CINTA tu lagik best dr SEPI...syp sunyi..ahakk

shimahz said...

xbrape best ae cite ni?
emm.. mmg dah agak dah.. sbb promosi pun cam hambar je

cendawanintim said...

ada yang cakap SEPI lagik best dari CINTA, pape pon, musti aku yang paling lambat dapat tengok...huhuhu..

ILA said...

APPPAAAAA!!!????
aku ingat kau tak reti gi nenok benda2 ni semua.terkezuuuttt bley..ngeh2!!!
btw..aku tak minat le filem ni,walau sana sini blogger mengkecohkan segala..
nak jimatkan air mata ..hahah
aku lebih minat filem2 aksi.mcm ironman tu..hihikk


ohooo..kau nak romantik2 kat abg ekkkk;)
(kenyit mata kat riz)