12 May 2008

Slmt Hari Ibu...dan Hepi Besday For Aqilah Najla..

Mom
Awesome Graphics and Myspace Layouts at pYzam.com



Happy Birthday!
More Comments and Myspace Layouts at pYzam.com





aqilah dpn kek besdaynya...huhuhuhu...



bergambar ngan besday girl...muka aku pun comot, langsung x bedak pas smbhyg zohor smlm...huhuhu...











hepi mother's day buat mak aku...x beli kek pun, memandangkan ari yg sama (smlm) dak aqilah najla pun sambut besday dia gak...huhuhu, kemain lagi budak kenit tu smlm duk ngadap kek harijadi dia...kuikuikui...gambar dia kalau korg nak tgk tunggu mama aqilah update blog dia yerrrr...utk aqilah najla, cik ngah belikan baju sekali ngan sluar jerk...dan utk mak, aku belikan dia sepasang telekung sulam kaler purple lembut...harap2 mak sukerrr ngan hadiah aku tuuu...

seblum pi ampang umah puterisatu, ptg sabtu ri tu pi serdang, tido umah kak ipar yg jaga mak mentua...huhuhu, dah brape kali suami request ajak tido sane, last2 termakbul gak minggu baru ni...aku pun paham jugak, dah lame dia x tido sebumbung ngan mak dia, so...aku ikutkan jerrr...dah ramai2 kat sane, dkt kul 12.30 gak baru titon nyer memasing...memula layan AF, pastu sambung pulak tgk cerekarama tajuk demi masa...best citernya...kalau sheila rusly tu diganti ngan wan maimunah lagi besttt...huhuhu...apepun citer tu memberi sejuta makna dan pengajaran utk kita sebagai seorang anak....

tghari sabtu tu pulak, kak ipar dari damansara kata nak nyinggah mkn tengahari kat umah...aduii, kelam kabut aku, dahla brg2 dlm esbok dh tinggal ciput, keter lak takdak ari tu...suami bwk pi keje, nak kedai, alahai...jenuh nak berjalan kaki...last2 bitau kak ipar, aku terpaksa masak ape yg ada jerr, harap2 diorg puashati ape yg aku masak ari tu...tapi aku tgk suami kak ipar ngan suami aku laju jer mkn, bertambah 2/3 kali gak...huhuhu....pas diorg balik, anak buah tinggal tinggal, ikut sekali pi rawang teman suami potong rambut, pastu singgah ampang pi hantar kuih kaswi utk besday parti aqilah smlm...pastu terus ke serdang, dkt kul 8 baru sampai ke serdang....adehhhh...penatnya, 2 hari cuti skrg ni memang padat dgn aktiviti mcm2...huhuhu, x sabar nak bercuti ke utara ujung bulan ni....

p/s : yun & puterikure2...tag lum jwb lagi tauuu....hehehehe...ari ni dah tentu monday bluess.....

18 comments:

yun said...

wahhh penuh aktiviti wiken dia. penat tak? sonok tak? hehehe.monday blues yerr maleh keje yerr..leh la wat tagged arini

cendawanintim said...

Happy mother's day too...

**jangan lupa amik munga kat blog saya erk..

ShaLinZz85 said...

bestnya bz..saya kat sini sampai tak tau nak wat ape kalo weekend..bosan gile

mama ranggie said...

hepi mother day ye!

insya-allah,x lama lg bakal bergelar ibu!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

cam background honeymoon nih...hehehe

13may said...

selamat hari ibu dgn ucapan: Bila nak jadik ibu ??

:)

Masy said...

tu dia ala2 vacation bekgron dia heheh!~

haja said...

sgt bnyk aktivitinye yek...ape pun xsabo nk tgk mama aqilah nye story...hehehe

HAPPYIRFA said...

salam..
wah cantik bekground akak ni.rajin tul tukar template.kontraktor mana pulak ni?

Kak Lady said...

Happy mothers day pada RM...eh..bila nak jadi ibu ye...?

Happy besday buat aqilah juga...semoga Aqilah akan menjadi anak yang solehah...ameeen

lindosh said...

ha nak dtg utara area mana tu kak?

Kaklong Syikin said...

salam,

hepi besday aqilah..

slmt hari ibu utk yg bergelar ibu. akak ni baru ok drp demam :)

imz said...

happy birthday to aqilah..tp besornya kek dia...ehhehehe..tuan punya punya kecik jer...!!

ILA said...

Ahaaaaa!!Riz..tidakkah kau sedar..smpena hari jadi & hari ibu merupakan hari jadi "temanmu yg jauh" juga???
huhukkkk~~~

btw..nice yr template.nampak meriah dgn pelbagai tulisan yg kaler2..
ermm..tapi kena hati2 gak nak smpai sini..takut di timpa buah kelapa..hehe

ILA said...
This comment has been removed by the author.
IdaShah said...

ada gamba katun kat kek aqilah. happy besday!

achik said...

hepi besday utk aqilah :)

PuteriSatu said...

dah update gambar aqilah potong kek..huhuhu...saje datang ngaco...

weh...kuih kaswi ko buat tu..manis nor...