07 May 2008

Background Blog...

haaa...kali ni nak mintak tolong ler sesape yg terror dlm hal nak tukar2 gambar kat bekgron blog ni...jenguk2 kat blog2 kengkwn asyik bertukar rupa jerrr, jelesssss tauuuuu...yg aku ni asyik duk harap kat member blog si yatie tu jer duk tolong tukarkan bekgron blog aku...skrg ni dia bz skit, maka dah berbulan blog aku x tukar baju...huhuhuhu...sib baik x bucuk macam bau blog aku nihhh, so pada sesape yg tau, mintak2 lah tolong ajarkan camane nak cari link utk tukar2 gambar ni, pastu camane nak copypaste masuk kat blog kita haaa?? tolon tolon....hehehe, kalau yg ader ym tu pm pm la aku kat nikname ym aku tertera kat sebelah ni haaa, kalau x pasan ni ha aku bagi lagi sekali, id aku yg selalu aku online viva_biru dan kalau kat situ x berjwb, aku online kat gen2_merah06 (susah ke ekkk nak menukar bekgron ni ha??).

p/s : for puterikurekure, tag hang akak lum dpt nak menjwb lagi yer...tunggu blog tukar baju dulu yerk...huhuhu....

18 comments:

ayu_mkay said...

leeeerrr tak tau ke nak tukau... akak sebelum tere ler jugak tapi haritu nak tukau tak bleh plak :D so tak bleh ler tolong.. minta maap ya.

sihat ke?

IdaShah said...

nak tukar baju baru ekk... akak pegi kat blog menjerit mcm2 ada

imz said...

g je kt www.blogmenjerit.blogspot.com...garenti leh buat

RaFFLeSiA MeRaH said...

kak ayu : takper kak...hehehe...

idashah : dah pegi dah...x reti lak nak edit ker blog...huhuhu...

imz : dh kat blogspot menjerit la skrg ni...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ewahh..tuan umh nk tkar bajuu...leh tgk x nihhh...hehehe

nizza-abira said...

hai kak...
kalo lom leh tuko lg, akk ym niza k... InsyaAllah niza akan tolong tunjukkan...

ida.. said...

akak nak tukar baju blog mmg boleh.. tp kan nanti ikon kita yg tepi2 mana2 yg dah ada tu kena masukan balik contohnya jam ke apa ke.. terbanyak keje nanti jadinya...

cendawanintim said...

tak dapat den nolongnyer, karang bagitau salah susah lak...

nizza-abira said...

kan sebelum ni kita pernah ym...
akk wat niza konfius ajer...
kalo akk ter ilang, ni ym niza...
abira_nthebeast

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

hehe....

sama la kite.. kdg jeles tgk blog org....

Purpleheart said...

Tak sabar nak tunggu Rm tukar baju.. eh silap! kekekeke....

Yatie said...

salam rm .. aku dah tukarkan dah background blog ko nieh .. kesian plak aku baca entry ko nieh .. seb baik laa aku dtg ke opis awal ari nieh .. aku belek la dulu blog ko before wat keje nieh hah .. harap puas hati laa ye ...

ILA said...

ahakkk!!!
Yati kat Dubai bizi ekkk??
biasanya dia yg rajin kan..

elehhh...Riz..
jgn sperti diriku...
memang le teruja..nak make up blog tu..after that rasa nak ketuk tangan sndiri..hehe

Purpleheart said...

Isy nape gelap, ingat tak pasang lampu tadi...

Kaler dolu same ngan kaler myvi kita, ijo..

tapi itam pun ok gak, itam itu menawan, nama saya rain..

s * h * i * m * a * h * z said...

erm.. yg ni pun cantek gak kak

haja said...

g je kt www.pyzam.com..klik kt blog layout tu...pilih saje mane yg suka..then copy paste kt edit html...sonang yo..hehehe

Asta said...

Well written article.

徐若瑄Vivian said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色