21 May 2008

Sekadar Mengupdate...

Memang la ni x berkesempatan betul nak mengupdate blog, kesibukan mengatasi segalanya, sori bebyk ye kengkwn lgsung x menjenguk blog korg2...baru jer nak meninjau ke sane, tup tup dah ader keje dtg....apepun thanks byk2 kat korg sbb still sudi tinggal komen kat blog aku walaupun aku x sempat bertandang ke blog korg semua....insyallah, ade kesempatan aku cuba gak menjengah n ninggalkan komen walaupun seciput...hehehehe...ni pun pagi ni nak ke hotel grand season coz ade perhimpunan pagi jabatan kitorg...bas jabatan dah nunggu kat bwh nun, kul 8.15 kang turun laaa...sok aku cuti, nak pi servis keter, patut 10,200km dah kena servis, sedar2 isnin baru ni km dh cecah 10,500 dahhhh...huhuhu, bwk keter pandang dpn jerrr x mandang km, kekekeke...tu pun somi aku yg pasan kuar ptg isnin tu(syyyyyy...kalau nak tau, ptg tu kami pi joging kat tmn haji openg kat ttdi tmpat kami wat outdoor gambar kawin ari tu...wekekeke, rasanya tunggu setahun akan dtg kot baru kami jengah balik kat tmn tu utk berjoging...cayerrrr laaaa....)

nota kaki : masy, tinta hati ngan imz nyer blog x leh masuk la pulak, kena register dulu...huhuhu...idok ler teman tauuuu camane....hehehehe...

20 comments:

mama ranggie said...

bz ek?

jgn lupo singgha blog mama k!

Masy said...

2nd! hehehehhehehe

HAPPYIRFA said...

salam kak
hai bz sungguh sekarang yer

RaFFLeSiA MeRaH said...

mama ranggie : memang nak nyinggah semua blog...ptg ni baru leh menjenguk...

RaFFLeSiA MeRaH said...

masy : bukan juara, so x dpt hadiah laaa....

RaFFLeSiA MeRaH said...

happyirfa : itu lerrr...nak2 pulak minggu dpn akak nak bercuti...lagi ler depa duk longgok keje...

haja said...

wahhh bz bona cik rafflesia kite nih...

RaFFLeSiA MeRaH said...

haja : ni baru ok skit bz nyerr...nak wat camane kan, ader time nyer kita bz, ader time nyer kita rileks...

Ayu said...

aku nak cadangkan ko tuko kaler tulisan ko weii aduiii berpinar aku nak baca :P

semuanya dah berubah kan lepas kawen :) heheeh selamat mengharungi nya... moga kite semua dapat menjadi pasangan yang bahagia dunia dan akhirat

ILA said...

tima kacih..
walau kau sibuk..tetap menyinggah gakkkkk;)

aku nyinggah kat tmpat kau ni pun dlm awal pagi ..hehehehe

imz said...

kenapa...x leh masuk...ok je org lain masuk...try lagi tgk..!!!

Masy said...

kene register? pelik je? org x privatekan pon.. pelik2.. huhuhu

ce akak try hingga berjaya sambil minum kopi super power heheh

Eida said...

he he he...lom busy ngan anak lagi tu...ada anak nanti lagi busy..keh keh keh

YanDarwisy said...

Itu baru berdua..Kalau dah ader Si Kecik mesti kene curik2 mase. Wah, terlebih sudah! X per, ader mase berdua-dua. Still honeymoon lagi...

Kak Lady said...

Sekarang ni ramai yang bz ye...heheh

akak ni bz nak sambut hubby

RaFFLeSiA MeRaH said...

ayu : la ye kerrr, tulisan nak tukor yer...key2, kang aku godek2, aku dah ko dah same title skrg ni, same2 jadi wife...hehehe...

ila : aku kalau ader masa, sure aku masuk semua blog kwn2 aku gak walo camane pun...

RaFFLeSiA MeRaH said...

imz & masy : itulaa...dah 2 kali masuk dah ari rabu tu, tapi ari ni lum try lagi...nanti akak try masuk, tapi masy...kopi tu akak lum try minum pun lagi seumur hidup akak ni tauu...

RaFFLeSiA MeRaH said...

eida : memang selalu bygkan ader anak la ni....camane la time daku tu nanti, boleh urus ker time tu yerrr...

RaFFLeSiA MeRaH said...

yandarwisy : memang nak menuhi masa berdua jer skrg ni, tapi tu pun x selalu gak...ader jer planning memasing...

kak lady : bz kak lady tu bz yg memang syokkk arrr kalau sy tuuu....

ShaLinZz85 said...

amboi kak!sakan no p honeymoon dgn abang awe..heheh..jgn lupa ole2 dr langkawi..minyak gamat pun tak pe asalkan produk langkawi..hehehe