05 May 2008

Produk Halia Mujarab



sape penah cuba amalkan krim di atas ni?? jgn terkejut arrrr, xde ape2 pun, just nak buat entry pasal krim ni jerr...produk ni pun dah lame kat pasaran sebenarnya...sebelum yg mujarab ni kuar, ader satu lagi paten yg sama...tapi dipanggil halia mustajab...hehehehe...tu jer bezanyer, dan aku somi isteri pun dah mengamalkan produk ni, alhamdulillah...memang boleh kuarkan angin dlm badan...jap2 tuuuuutttt...jap2 erggggkkkkkkk (tu bunyi angin kuar...x bucukkkk pun....hehehe)

pas beli krim halia tu pulak, somi aku try pulak teh halia mujarab (gambar x jumpa kat intenet) teh jenis uncang cam teh boh tu jugak...tapi bila rendam dia x pekat sgt...jernih jer kaler dia...aku try gak rasa sesudu, uweeeekkk...rasa cam minum air inai pulok...huhuhu...mlm td tgh iron baju kat dlm bilik, somi aku lending2 kat atas katil...

dia : abg minum teh halia tu kan, rasa mcm pahit jer kat tekak...rasa x sedap bila abg merokok...

aku : ooo ye kerrrr....bagus tuuu, takperla bang, bulan dpn ayg sponsor abg beli teh halia tu lagi ekk, x yah la abg susah2 kuar duit abg beli teh tu lagi...(dia gelak guling2 kat atas katil tuuuu......hehehehe)

15 comments:

yun said...

maksud tersembunyi nye..'abg minum teh tu boleh le berenti isap rokok'

puterikurekure said...

hehehe...
bagus la ek.
nak beri alang minum la teh tu.
:)

iman_qaisara said...

a'a? maksud trsembunyiknye? ape?

cendawanintim said...

bagus ker produk tuh?dah lama nak cuber kat perut nih...

~eira~ said...

mama pakai yg mustajab tu yang..memang berkesan...

kalo sesak nafas ke,mama sapu aje...

sure lega!

Masy said...

sy pakai mustajab tu nk kuruskan peha tp x jadi lg, sbb baru pakai sebotol hohohoho

tp angin mmg kuarlah~

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

leh jd pgedar nihh..

s * h * i * m * a * h * z said...

wah.. promote krim halia la pulok.. akekeke... mmg beh pakai.. kuar sume angin2 tersembunyi.. but make sure sapu time tak g mana2.. sbb kalo kene gaya.. ade yg mgkin tercirit2.. detox la tu.. hehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

yun : betul...

puterikure2 : aá, try suh dia minum...kot2 nak stop mokok kan...

iman_qaisara : yg tersembunyi tu disebalik yg tersembunyi...huhuhu...

cendawanintim : oklah tuuuuuuu... (ala2 saidah AF, hehehe)

eira : ye ke mama...boleh kata krim ni ubat serba guna kan...

masy : jgn peha jer kurus keding, tang perut naik pulak (huhuhu...cubalah bygkan....)

lovelyzz cornerzz : x pandai nak meniaga ni...hehehe...

shimahz : memang pakai ubat ni time2 nak tido jerk, nak berjalan memang x pandang langsung dah kat botol krim tu...(x sesuaiiiii...)

NBK466 said...

Wah..PERANG KENTUT ler korang suami isteri ek..he..he.he.. My mom ckp my dad ada gak pakai benda nie tapi ROYnya tak kurang2.. maybe yg CLON kot...

RaFFLeSiA MeRaH said...

nbk466 : ekekeke...acara lawan sape kuarkan bunyi paling kuat, sabor jer laaa...

Kak Lady said...

Pandai Rafflesia...secara tak langsung memberi sokongan cik abang tu supaya berhenti merokok...

RaFFLeSiA MeRaH said...

kak lady : kena pandai psiko gak dlm hal ni kan kak...perabih duit skit pun sy x kisah pun...janji dia leh benti mokok...

ayu_mkay said...

piissst.. beli bebyk teh halis tu suh suami minum.. bleh dia berenti rokok..hahahah.

Anonymous said...

He also wisely addresses the mental processes of Neanderthal and we open another debateAny company that introduces a new product will hire people to try it out before it is introduced to the market Too many people know that insurance is important
For instance, Post-It(R) Notes would never have been made possible unless the guy atthe factory didn't mess up mixing the glue recipe In street terms we are speaking of gutless Christians but for the sake of diplomacy let's say they aren't too willing to take a firm standWindows loads slower, programs take longer to launch, and, in general, your computer drags like it just came off a 2-night drinking binge

Texan JJ Watt Jersey
Peyton Manning Limited Jersey

Don't Let Your Dog Sleep In Your BedThis is a tough one for a lot of people, but when you let your dog share your bed, at best you're making him an equal to you The code of conduct pertinent to priesthood is to be found in 'The Code of Canon Law', in the Official Teachings of the Church, in the deliberations of the Bishops Conference and in the Diocesan stipulationsTomorrowsEdge

Arian Foster Authentic Jersey