30 May 2008

Gambar-Gambar Pi Langkawi...


time pukul 3.12 tu kami dah sampai kat perak dah...singgah sekali kat perhentian mane tah...pastu sekali lagi kat gurun solat subuh...


dlm feri...


kat dlm underwaterworld, muka x mandi semua2 tuuu...hehehe...


dpn chalet kami duk...tepi jer ngan laut kan...bukak jer pintu bilik, terus sampai kat tempat kami posing tu haa....tido pun dengar ombak....


gaya macho seorang suami...hehehe...dpn dataran helang..


kat atas kabel car...gayat tgk bawah...akak ipar aku lagi ler, x bergerak duk dlm tuuu....kitorg bantai gelak kat dia...


kat puncak gunung, pas turun dari kabel car...huhuhu...semua pemandangan leh nampak....


awie tgh melayan anak2 buah dia mandi laut....


anak buah suami...cam dating jer berdua ni, dah la sebaya...


kat dataran helang....


bergaya dgn handbag ngan baju baru....



















ni la hasil yg diborongkan....








gambar ni amik kat makam mahsuri, RM10 jerrr...ingat nak bergambar berdua tapi x syok pulak tinggalkan akak ipar ngan anak buah, so...amik jer la gambar family...


rabu cuti...kami pi tgk wayang citer narnia 2, okla...not bad sgt citer nyer....pastu teman abg awie pi beli baju t-shirt ngan seluar keje dia 2 lai....seluar x sempat snap, ni baju t-shirt jenis smalto, ader potongan 70% dari RM99 jadi RM29.90 (kaler oren lagi...)



24 comments:

ILA said...

SALAM>>RIZ...
aikkk...berganti lagi template blog kau ni..
Wahhh..syonok tengok muka kau gi honeymoon..puas tak?? hehe;)

puterikurekure said...

wahhh..patotla lama senyap..pi bercuti rupanya..

langkawi plak tuh!

ehem..takde buah tangan kat kite ke kak?

suhaidamohaini said...

wah akak..bestnyer p bercuti... memborong pun byk....hehehee

RaFFLeSiA MeRaH said...

ila : sblum aku gi langkawi dah tukor template tuuu...puas, letih seme ade...

puterikure2 : buah tgn, ader...tapi kena dtg amik sendiri la kat umah, boleh? hehehe...

suhaidamohaini : balik2 terus jadi org pokai...hehehe...

yun said...

wahh byknye borong coklat ngan minyak gamat. eheh semakin ketara montel pipi akak. peha pon nampak berisi :-)

RaFFLeSiA MeRaH said...

yun : ye kerr...huhuhuhu, memang nak sarung seluar pun terasa sempitnya....malu arrr peha besor....

ShaLinZz85 said...

amboi kak!meriah sungguh..honeymoon eh?best tak?hiks

Yatie said...

bestnya pegi langkawi, aku rindu nak borong itu coklat kissessssssss ... eh, napa pegi langkawi mesti nak beli pinggan mangkuk sudu garfu segala ?? aku confused laa sbb aku tak penah rasa nak beli pun ... hahahahah ...

s * h * i * m * a * h * z said...

salam kak RM :D
bestnye g lgkawi.. tingat ms samb besday tahun lps kat sana.. huhu

lindosh said...

soping sakannn akak neh yeeeeeee

nizza-abira said...

sonoknya org tu pi langkawi...
kami pun tgh kumpul2 wit utk ke sana bg melepaskan hajat hubby ku yg teringin bebeno ke langkawi...

cendawanintim said...

pergi langkawi tuuuuuuuu...syiokkk...

Masy said...

tu dia hanimun!~

imz said...

wahh..g jenjalan kt langkawi ek...best woo langkawi...cantik giler..byk borong ek...cokelat tu murah kt snaa...kan duty free

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

nk coklattt....bilerla kitorang nk pi langkawi nih....x sampai2 sane lagik nih....

mama ranggie said...

salam kak ...

honeymoon ye kak!

YanDarwisy said...

Wah...bukan main seronok gi Honey Moon. X henggat... Yelah. Sekarang berdua. Esok ber3 plak! He..he..he..

faizabelle79 said...

Wah seronoknya p langkawi..shopping tu,..best2..yr new template sgt menarik..

Ms Chrome said...

akak & hubby akak ada iras2 la...

DarLingsz said...

wow...bnyk nyoping yek...suka2...

achik said...

wah, cuti2 malaysia.. syoknya.. :)

~comei~ said...

nak coklat...

Ayu said...

ko tak gayat eh naik cable car tuh?

nadia yuna said...

seronoknyaaaa

=)