18 April 2008

Tolong Kawan...

ekceli kwn ni tgh menyiapkan kajian utk OUM, so kengkwn tolong isikan form yg ader kat link ni yerr...x byk pun nak jwb, just klik jer pastu submit...thanks semua....http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=qf6eet1v3s8dv14425807 (aku ni x pandai nak letak link bagi korg klik jerr...so, harap paham yer...kalau x kuar jugak, korg just copy paste jer la link yg aku bagi tu...) sorilah, sy belajar x abih...hehehe...

10 comments:

cendawanintim said...

saya nak tolong isi, tapi dia kuar incorrect link..camner?

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

aponyer tuhh...
psst..dh bg menu tuhh..kene dtg laa.ambik berkat..hikhikhik

ayue said...

kak wehhhh....link tu silap laaa....ko buh URL kt belakang...

pada sesapa sila copy paste link ni k:

http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=qf6eet1v3s8dv14425807

HAPPYIRFA said...

SALAM KAK..
org nak nangis ni..td gatal tukar template.semua link ilang.

IdaShah said...

nak tolong gak

ayue said...

timkaseh sape yg tulung ekkk....lebiu...

yun said...

alaa sowy le kiter xleh tulung.seber opis mengong..xleh bukak link tu

Akinol said...

See Please Here

Kak Lady said...

RM...baiknya kawan...tapi link tu tak betul ...tak boleh masuk..

QasiehFirdaus said...

loh blajo lagi kah??