11 March 2008

Cerita 1

bukak blog kengkwn sume citer hal ngundi...apepun semuanya dh berlaku, semua rakyat msia kena redha ape yg kita undi, itulah keputusan yg kita dpt, mudah-mudahan dgn perubahan pada kabinet akan dtg ni, akan merubah kehidupan kita kepada yg lebih baik bukannya yg lebih mundur...hrp2 la...yg pasti kt kg aku tetap gak dacing menang...huhuhuhu...somi aku langsung x ngundi...hehehehe...sabo jer lerrr dia tuuu...dlm minggu ni aku lak yg kuar dulu gi keje dari dia...jeles aku nengok dia tarik selimut...huhuhu...biasanya time dia siap2, aku yg duk berbungkus lagi...x per la, bagi peluang kat dia...dah siap2 watkan susu, slm dia kat atas katil tu, terus kuar...pagi ni viva aku dah tercalar kat penutup dashboard dpn tu, nak letakkan sampah kat bwh sit dpn tu, x perasan dlm plastik sampah tu ader tin susu, kreeeeehhhhhh, dkt 3 inchi tergaris kat situ, sakit mata nengok...huhuhu...

skrg mlm2 jrg2 dh msk nasi, somi aku tu...peyut dh moncittt skit, hehehe, pasni nk kena msk yg ringan2 jerr, kalau msk nasi pun, masak simple2 jer laa, smlm pun masak nasi pehtu daging msk kicap, goreng ikan sambal ngan goreng kentang, huhuhu, selera kami 2 org mkn...licin seperiuk nasi...wekekeke....pas iron baju, titonnnnnn...

8 comments:

yun said...

calar kat dlm keta xpe kak..jgn calar kat luo..segan org tengok hehehe

IdaShah said...

kg sy dacing gak. phg kira kubu kuat bn.keta baru ke tu? syg nyer..

RaFFLeSiA MeRaH said...

yun : pk gak cam yun pk tuu masa drive pg td, tapi bila pndg jer kat situ geram tu tetap gak memuncak muncak, hehehehe....

idashah : aá, kubu kuat, menang pun kira byk dari tahun sebelum ni, keter kita tu usia dia baru 3 bulan...baru la jugak kan...

tintaHati said...

Aiyyo sudah calar kete die....sib baik belah dalam....tu ler, len kali hati2....

mama ranggie said...

sian viva tu...

memang pepagi nak bangun g keje tu bercinta kan?

uDA said...

hehehe
pahang mmg dacing lagi,
tapi kena berubah lah kot pemimpin dacing pahang, kalau tak nanti terkedu

eh pahang kat mane eh

s * h * i * m * a * h * z said...

uik.. kete calar? cedey tu..
sedap aek bile makan berdua..

RaFFLeSiA MeRaH said...

tintahati : belah dlm pun, mata kita yg nengok sakit jerrrr...

mama ranggie : aá...lomah jer nk gerak keter, ni pulak nak punggah2 barang, lagi ler x der mood, hehehe...

uda : hehehe...betul tu uda, haa, uda org phg gak ker? kita org maran, dulu masih daerah temerloh, tapi dah tukar daerah...kalau biasa pi chenor dkt jambatan baru buat tu, dkt la ngan umah kita...

shimahz : sedeyyyyyy ler sgt, cian viva akak tu, dah ader parut...mkn berdua tu kdg2 tu syok, tapi ade gak kdg2 tu sunyi...tgk keadaan gak la masa tu...