29 February 2008

Bebarang Adiah....

















antara hadiah2 yg diterima time kawin ri tu...semua lum guna lagi, hubby just susun jer kat atas almari, cuma cadar opismate dia bagi jer kitorg pakai ri tu, dah x tahan tgk cadar akemi tu gebu sgttttt...hehehehe....separuh lagi hadiah ader kat kg lagi, ari tu nak bawak balik dah x muat keter...alhamdulillah, walaupun kenduri aku duk pospon dan x sesempurna maner, terima kasih atas ingatan kengkwn yg masih sudi dtg, masih sudi sponsor adiah2 ni...
















pagi smlm tuan rumah sewa aku dulu, duk call nak bagi hadiah, turun la bawah pi jumpa dia, alahai...beratnya hadiah...x sangka lak dia ingat nak bagi aku hadiah, yerlaaa...maybe dia kenang jasa aku bertahun2 jaga umah dia, bayaran sewa umah pun x penah miss, leh kata x der masalah la selama aku duk situ, wife dia pun aku kenal jugak...so, ni la rupanyerr hadiah dia bagi...mlm td tunggu abg awie balik nak bukak same2 dia....so, trenggggggg tenggggg....ni lah rupanya benda yg berat sgt tu....

















set mangkuk sup...huhuhu...nak bagi aku somi isteri slim la ni kot, wat sup tetiap ari, nampak gaya pasni wat ape2 sup kena panggil dia dtg umah laa....ekekeke...

14 comments:

achik said...

hepi belated besday kak RM.. :)

Dandelion said...

Happy belated birthday Kak! Wah bestnya byk dpt adiah. Kiter ni adiah kawin ntah thn bila nk guna. Sumer slamat dlm store kt rmh MIL lg hihi

yun said...

kot ada hadiah yg dirasakan xperlu tu, sedekah2 la kat si bujang pandan ini hehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

achik : thanks achik...

dandelion : tu lerr, melainkan kalau kita pindah umah baru, maybe la mende2 ni kita leh pakai kan, maklumler nak kan serba serbi baru gitu...

yun : hehheheh...nanti akak check balik, kot2 kenduri si bujang tu tahun ni, akak wrapping balik adiah akak tu boleh dak? huhuhu, x baik betul kan...

haja said...

sungguh bnyk hadiah mu itu...agk2 xde yg nk pakai atau ada 2,3 jenis yg sama..meh sedekah kt den seketol dia..huhuhu

RaFFLeSiA MeRaH said...

haja : ekekekeke...semua pakat nak mintak ni...garu paler jap...huhuhuhu....

silversarina said...

salam kenal,

Selamat menggunakan hadiah yang banyak tu, nampak macam dapur lengkap dah, tinggal nak memasak je lagi.. anyway, akak minat kat set sup tu, cute sangat :)

have a nice weekend !!

QasiehFirdaus said...

kak RM.. blender lebih ade? nak satuuuu :)

Dinos said...

Attention!

FarahChan kat sini said...

salam perkenalan kak..
banyak adiah tuh.xnak share ngan fc ker?

happyirfa said...

SALAM KAKRM..
nak rice cooker satu buleh?poskan ke alamat //////////////
tq..(GURAU JE)

happyirfa said...

SALAM..
satu lagi komen..HEPI BELATED BESDAY..sori lambat wish

Kak Lady said...

Eh!! Besday RM dah lepas ye...alamak...HEPI BELATED BESDAY buat RM...semoga dipanjangkan usia & murah rezeki dan bahgi bersama org tersayang...

Banyaknya hadiah...bestkan dpt hadiah lebih2 lagi kalau yang boleh digunakan untuk sehari2...teringat kat orang2 yang bagi tu...

Cantik mangkuk sup tu...

ayumkay said...

waaaaahh manyaknyer adiah. mangkuk sup tu best. selamat menggunakannya.

:)