27 February 2008

Kisah Mlm Tadi...

cerita selanjutnya ialah ...my hubby (hehehe...tukar la jadi abg awie ekk sbb dah biasa bahasakan kat kengkwn mcm tu)tetiba wish hepi besday to me...huhuhu, ingatkan dia dah lupa, sib baik pulak time tu memasing lum tido lagi...apepun thanks byk2 kat kengkwn yg still ingat besday aku smlm...celebrate camane? hehehe...takder celebrate tiup2 lilin pun, kek pun tarak tauuu...huhuhu...cuma sebelum balik tu abg awie call ajak mkn kat luar mlm tadi...balik umah siap2 gosok baju keje utk ari ni, pastu terus siap tunggu abg awie balik keje, tunggu dia mandi jap, terus kuar pi damansara, mkn pun kat restoran seafood jer, kalau sape2 tau ader satu restoran tepi jalan tu name vicchuda restoran...besor restoran tu...dulu penah mkn sekali time bulan puasa...alahai, memang penuh la kedai tu, sampai bukak meja kat luar2 pulak, huhuhuhu...maju sungguh bisnes depa ni...menu mlm td serah kat abg awie jer, nasi putih + ikan siakap masak stim + kailan goreng ikan masin + kerabu sotong + sambal belacan ulam timun + air laici + barli suam = abg awie bayar RM60++ la jugak, huhuhuhu...time mkn mlm td dia tanyer kat aku, takder kek ni x per ker? hehehehe...kalau kata mane boleh takder, memang pakat kena nyinggah kedai kek la jugak mlm td kan? tapi x sampai ati lak, last2 ckp jer gini "abg ingat besday ayang pun dah cukup" sebenarnya x kecik ati pun x dpt hadiah x dpt kek, tapi sabtu ni nak heret gak dia pi kedai kekkkkkkkkkkkkkkkkk...hehehehe....

9 comments:

ayumkay said...

selamat ulangtahun kelahiran buat Reff :)

semoga panjang umur & dimurahkan rezeki.

semoga bahagia kekal berpanjangan hingga ke akhir hayat.

:)

Biarlah rahsia said...

Selamat hari lahir buat Raff...
semoga hidup lebih diberkati dan rumah tangga yg baru dibina bertambah2 bahagia...Aaaminn!!!

kasihlatifah78 said...

hepi besday... laki aku pun kalo ingat pun dia buat tak ingat jer... nak bagi kek tk denyer... belanja makan ada...

lavender said...

ekekekek nak jugek kek ye kak? ahahha.. takpe2 semoga dpt la kek yg besh tu...

Mummy Rizq said...

aloo.. dah terlambat nak wish birthday..

tapi apa apa pun semoga ko 7 abg awie selamat menempuh alam perkahwinan. semoga kekal ke anak cucu & selamanya. AMIN.....

PuteriSatu said...

abang awie eh....abang awie....yeh..yeh abang awie...Aqilah panggil pak ngah awie la ek??? wekekeke...larrrriiiikkk!!!!

Masy said...

epy blated bday kak :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

ayumkay : thanks kak ayu...mudah-mudahan doa kak ayu tu dimakbulkan...

biarlah rahsia : thanks...

kasihlatifah78 : hehehe...ye ker, nampak gaya dpt laki x lomantik arrrr kita ni kan...

lavender : kalau kena time, dpt ler kot...hehehe...

mummy rizq : takper lambat pun, ko wish gak...thanks byk2...

puteri1 : wekekeke...sukati aqilah la nak panggil apepun...

masy : thanks...

Ainul said...

salam kak RM..hepi belated befday..saye suke sangat tomyam vicchuda tu!!!sedappppp..(tapi saye rasa ni kat kedai cawangan die d seksyen 7 shah alam).