17 January 2008

Outdoor Lagi...









13 comments:

13may said...

wow!

:)

s * h * i * m * a * h * z said...

amboi kak.. cm hindustan gitu.. kali ni kak RM jd heroin.. phewiitttt

Purpleheart said...

Alahai comenyaa... best betul permandangan...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sukenye rtgk gambo kat bunga2 tuh..ngan kat rumput tuh..tingat lak zaman kiter dulu...hehhehe...

mama ranggie said...

ganbar kat pokok kelapa tu cantiklah...

AZWA said...

Salam...blogghopping dari Syikin/kaklong.

Gambar pengantin kat pokok kelapa tu paling best sekalik...hehehhe cam citer hidustan pulak hehehe

Tahniah semoga bahagia berkekalan hingga ke akhir hayat

atehlaila said...

Menarik..macam hindustan..

Kakak ipar kita pun orang Chenor..

Dandelion said...

Hehehe comel la! Hubby akak nampak selamba n sporting je posing. Tapi akaknya nampak gakla mcm control2 gitu. Malu ek? hihi

yun said...

mcm kat tasik perdana je tu

RaFFLeSiA MeRaH said...

13may : wow jer?

shimahz : ekekeke...sib x pakai sari jer kan...

purpleheart : ader cam comei ker? yg cantiknyer pemandangan jer sue...

LC : ader posing camtu gak dulu ekk? syok kan, duk bersila atas rumput gitu...kalau duk atas riba abg lagi syok...huhuhuh...

mama ranggie : mane satu cantik? pokok kelapa ke pantin yg paling cantik? :D

azwa : thanks sbb sudi dtg sini, huhuhu...semua suka gambar tu ekk? abg akak tu ader cam shahrukh khan x? ekekeke...

atehlaila : haa...org chenor ker? leh la dtg 10 februari nanti, ajak akak ipar tu sekali, mane tau kot2 kenal kerr...chenor tang mane tu yerk?

dandelion : ikutkan suami lagi pemalu, tapi bila kat gambar dah terbalik pulak...ekeke...maksudnya suami tu jenis pandai berlakon la...

yun : tu tasik kat TTDI, ape name tasik akak dah lupa arrr....

~comei~ said...

hehe.. tomei.. akak bt nis jeles jer. huuu

Kak Lady said...

RF...macam dalam filem industanlah..hehehhe...habis semua padang & pokok RF main posing2...hehehhe...jeles akak...dulu tak dpt pun nak posing camni...kalau tak tentu akak macam SRK & Kajol...hahahahha

cikdinz said...

dasyat nya sesi foto.
mcm filem hindustan....